Levante-dansker prøvetræner i Tyskland

For godt et år siden gik en drengedrøm i opfyldelse for den unge, danske angriber, Sammy Slot, da han tog skiftet til Spanien for at prøve sit talent af i udlandet – noget mange unge, håbefulde talenter drømmer om. Nu overvejer den stærke frontløber imidlertid andre veje.

Efter godt et år i det spanske, nærmere bestemt Valencia-klubben, Levante UD, overvejer den unge angriber, Sammy Slot, tilsyneladende nu at fortsætte sin karriere andetsteds, da han for tiden prøvetræner i den tyske 3. Bundesligaklub, SC Preussen Münster, dog på klubbens U19-hold, der spiller i U19-Bundesligaen – et skridt Slot først og fremmest begrunder med de to landes forskellige spillestile.

– Selvom jeg har haft en meget lærerig tid i Spanien, føler jeg måske, at jeg vil passe bedre ind i Tyskland, hvor spillestilen generelt er mere fysisk betonet, forklarer den stærke angriber til D’ BOLD, og fortsætter:

– Spansk fodbold er meget mere teknisk end dansk fodbold. I Danmark er der rigtig mange store, fysiske spillere, og måske enkelte, der virkelig brillerer med teknikken, hvorimod stort set alle i Spanien er utrolig dygtige rent teknisk, mens der er knap så mange, der har fysikken med sig.

Sammy Slot ser da også sig selv som en god, fysisk spiller, og han skal altså nu se, om hans gode fysik kommer mere til sin ret i Tyskland, hvor han altså forventer mere fysisk spil a la det, han kender herhjemmefra.

Da han sidste sommer stod over for en lignende prøvetræning i Levante, scorede angriberen hattrick i sin anden optræden for Valencia-klubben, og nu må vi altså vente og se, om han har samme held til at overbevise hans måske kommende tyske klub, og selvom han da ikke udelukker at fortsætte i Levantes efterhånden vante rammer, overvejer han skiftet nordpå.

– Det kunne meget vel være (at han vil overveje at skifte til SC Preussen Münster, red.), men nu har jeg første træningsdag i dag, fredag, og så må tiden vise, hvordan det går, udtaler han til D’ BOLD.

Sammy, der eftersigende har en sand angribers målnæse, har tidligere repræsenteret HB Køge.

In this article