Minor til D’ BOLD: Glæder mig til den nye sæson

Vi kunne, på D’ BOLD, tidligere på ugen, berette om at Rasmus Minor Petersens skifte fra Lyngby til FC Helsingør var officielt. Læs hans eksklusive kommentarer til D’ BOLD, her.

Rasmus Minor Petersens tid i Lyngby var ikke en dans på roser, set fra hans egen synsvinkel, og det var primært spilletiden, eller manglen på samme, der var årsagen til, at han, sidst i juni 2015, valgte at skrive under på en kontrakt med FC Helsingør.

– Der var ikke så store udsigter for mig til at spille i Lyngby mere, så skulle jeg ud og prøve noget nyt, og jeg har stadig mod på 1. division, fortæller forsvarsspilleren til D’ BOLD, og fortæller desuden, at han føler, at han har meget at bidrage med til sin nye klub, og fortsætter:

– Og så havde jeg jo en god snak med Christian Lynstrup (FC Helsingørs cheftræner, red.) og min agent, som fik mig overtalt.

Selvom spillerens skifte er endeligt, og selvom, at han ikke har haft sin bedste tid i Lyngby, ser spilleren ikke tilbage på sin tid i klubben som en dårlig tid – tværtimod.

– Jeg kan ikke sige noget ondt om Lyngby, for jeg har haft en god tid i Lyngby. Med førsteholdet røg vi langt i pokalen, sådan sportsligt. Det var en fed oplevelse, vi mødte nogle Superliga-hold, og slog dem ud, men endte med at blive slået ud til FCK i pokalen, fortæller den nye FC Helsingør-spiller til D’ BOLD, og fortsætter:

– Så har vi været med i spillet om oprykning i to år i træk. Det synes jeg også var en fed oplevelse – at være med på toppen.

Selvom FC Helsingørs cheftræner, og agenten, havde en hånd med i skiftet, var bopælen, familie- og privatlivets, også en afgørende faktor i, om Helsingør-skiftet skulle blive en realitet, for forsvarsspilleren fra Svendborg.

– Jeg bor i København, og har lige fået en lille dreng, og min kæreste bor også i København, så det havde også betydning for, at det skulle være en klub i hovedstadsområdet, eller i hvert fald i nærheden, siger den næsten nybagte far, og forsvarsspiller, til D’ BOLD.

FC Helsingør fik også et ord med på vejen, fra den nyligt præsenterede spiller:

– Jeg glæder mig bare til at komme i gang med klubben, og jeg glæder mig til den nye sæson, og til at give den gas, fortæller Minor slutteligt til D’ BOLD.

Rasmus Minor Petersen nåede 41 kampe for Lyngby BK inden sit skifte, for hvem han nettede en enkelt gang – et mål i NordicBet Ligaen i sin sidste sæson for klubben.

In this article