Riza Durmisi til D’ BOLD: Brøndby er en drømmeklub

Riza Durmisi har været rygtet til adskillige klubber i udlandet. I et eksklusivt interview med D’ BOLD afviser spilleren selv disse rygter.

Riza Durmisi er et navn, der hurtigt er blevet stort. Backspilleren startede som udskifter for klubben, og har siden da udviklet sig til at blive en af Brøndbys profiler, hvilket er noget, der glæder spilleren. Konkurrencen er der dog fortsat, ifølge Riza Durmisi.

– Jeg ser mine chancer på holdet som rigtig fine, men man skal huske på der altid er konkurrence i Brøndby IF, hvilket er sundt for holdet, siger Durmisi til D’ BOLD.

I den netop afsluttede sæson, fik Riza Durmisi en rigtig fin mængde spilletid i kampe, hvor hans præstationer var afgørende til, at klubben, i slutningen af sæsonen, lå på en tredjeplads i ALKA Superligaen. Spørger man Durmisi, var det ikke, som sådan, det defensive, der gik galt i kampene, hvor Brøndby blev slået.

– Det gode, vi kan tage med fra de kampe er den gode defensive struktur, som vi havde. Den gjorde os svære at slå, selvom vi, dog havde nogle små udfald i kampene, siger Brøndby-spilleren, og fortæller, at han har høje forventninger til holdet, til næste sæson.

– Mine forventninger er, at vi selvfølgelig prøver, og går efter at vinde DBU Pokalen, og at vi kommer så langt som muligt i Europa League, fortæller spilleren, der samtidig håber på at han, sammen med holdet, kan ende i top 3 i ALKA Superligaen, i den kommende sæson.

Finsk firepower spreder glæde

Som bekendt, har en af klubbens sommerindkøb været et køb af en spiller, de har lejet ind fra skotske Celtic FC.

Spilleren går under navnet Teemo Pukki, og har imponeret Vestegnsklubben så meget, at man, efter lejemålet sluttede, valgte at købe spilleren fri af sin kontrakt hos skotterne. Det er noget, som glæder Durmisi.

– Det er altid dejligt, at (Teemo, red.) Pukki har valgt at skrive kontrakt med Brøndby siger spilleren, og fortæller, at han ikke er i tvivl om, at den finske angriber vil være en vigtig brik for klubben.

Mere vil have mere

Riza Durmisi har ikke blot fået succes på klubplan, men også på landsholdsplan. Han fik, forleden, debut for A-landsholdet, og selve det at få debut, var en ubeskrivelig følelse, ifølge den dansk-albanske fodboldspiller.

– Det var dejligt at få debut på A-landsholdet, da det er noget man drømmer om, hver dag, fortæller spilleren til D’ BOLD, og fortsætter:

– Følelsen er ubeskrivelig. Det er noget man skal opleve, for at kunne lægge ord på, siger Durmisi.

Selvom en debut for landsholdet ikke ligger så fjernt væk i erindringerne, har spilleren ambitioner om at blive stamspiller for landsholdet, inden for kort tid.

– Jeg ser mig selv være fast på landsholdet, om to-tre års tid, da jeg er meget ambitiøs og ikke er bange for at fortælle, hvad jeg tænker, siger venstrebacken til D’ BOLD.

Rygter og konkret interesse to vidt forskellige ting

Durmisi er, grundet sine gode præstationer på landshold- og klubplan blevet rygtet væk til adskillige klubber, herunder tyske Fenerbahce, belgiske Anderlecht og franske Toulouse, hvor danske Braithwaite er at finde i truppen. Hos Durmisi er et skifte dog ikke på tankerne.

– Rygter er rygter, men jeg har været Brøndby-spiller i 12 år, hvilket jeg er utrolig glad for, siger Durmisi til D’ BOLD og fortsætter:

– Det er vigtigt at huske, at interesse er en ting og konkrete tilbud er en anden, siger spilleren, og fastslår, at Brøndby, hans øjne, er en helt speciel klub, og skiller sig ud fra andre klubber i Superligaen ved alt.

– Klubben kan ikke sammenlignes med andre, da alt ved klubben skiller sig ud, fastslår Durmisi.

Hos Brøndby-fans er der altså noget at glæde sig over, eftersom disse ord fra spilleren indikerer, at han er glad for sin tilstedeværelse i Brøndby, og vil kæmpe til det sidste.

Spilleren har kontraktudløb den 30. juni 2016.

In this article