Sisto er en pengesæk for FCM

Pione Sisto har imponeret alt og alle i sin tid i FC Midtjylland. Spilleren har været rygtet væk, og klubben har intet imod et salg.

Pione Sisto trådte virkelig i karakter i sidste sæson, med, blandt andet, kampafgørende mål, afleveringer, og generelt godt spil. Spilleren har, i noget tid, været rygtet væk, og skulle det blive aktuelt, vil klubben ikke stå i vejen.

– Der er jo rigtige mange bejlere. Det har der været i stykke tid nu, fortæller bestyrelsesformanden i FC Midtjylland, Rasmus Ankersen.

Ankersen ser et salg af Sisto som noget der kan gavne klubben på langt sigt også, i forhold til et eventuelt senere salg, som han ikke ser som en umulighed, for den unge spiller.

– Men det er klart, jeg forventer, at han bliver den dyreste spiller i vores historie, hvis han ryger af sted over sommeren. Men det er ikke kun engangsbeløbet, vi vurderer. Kommer han til den rigtige klub, og vi får 10, 15 eller 20 procenter af næste salg, så kan det vise sig at være rigtig mange millioner værd for os – med en Pistos alder og potentiale i mente, fortæller bestyrelsesformanden, som samtidig siger, at klubben leder efter den bedste “pakkeløsning”.

Spilleren har nået 63 kampe for klubben, og har, i disse, scoret 17 mål.

In this article