Spiller til nedrykning: Nej tak

En AB-spiller stod, sammen med AB, til nedrykning til 2. Division Vest. Spilleren er dog officielt skiftet til Næstved, som spiller i samme liga, AB blev nedrykket fra – 1. Division.

En nedrykning til 2. Division Vest var, for Akademisk Boldklub Gladsaxe (AB, red.), en realitet, efter de, ved sæsonens slutning endte på en 11. plads med to point til tiendepladsen, Fredericia, som ikke blev nedrykket. Imidlertid gik det den anden vej for Næstved. De endte på en 1. plads i 2. Division Vest, og kunne derved kalde sig mestre af ligaen, samt oprykkere til næste sæson. Dette har gjort, at Andreas Baes, der har spillet for AB i 2,5 år, og havde kontraktudløb den 30. juni, valgte at skifte til oprykkerne og 2. Division Vest-mestrene, Næstved.

Købet af den centrale midtbanespiller kommer, blandt andet, som følge af Næstved Boldklubs nylige samarbejdestop med de to midtbanespillere, Joakin Normann og Kristian Karsum, der selv meddelte, at de ønskede at stoppe samarbejdet med klubben. Købet kommer, blandt andet, af den grund, til stor glæde for Næstveds bestyrelsesformand.

– Han er teknisk stærk og har et godt blik for sine medspillere. Han har de seneste sæsoner været en af ABs allerbedste spillere og med sine blot 21 år, forventer vi at han bliver endnu bedre de kommende år, fortæller Næstved BKs bestyrelsesformand, Jesper Frisenholm, til klubbens hjemmeside, og tilføjer:

– Han er en spiller med en stor motor og arbejdsradius – en rigtig felt-til-felt-spiller, der passer perfekt ind i den måde, Næstved spiller fodbold på.

22-årige Andreas Baes nåede i alt 66 kampe for AB Gladsaxe, for hvem han nettede seks gange.

In this article