Vejle forlænger med talentfulde brødre

agonarbnor

Vejle Boldklub har fået brødrene Mucollis underskrifter på papir, og dermed har parterne aftale med hinanden de kommende to år. 

Der har ikke været meget at juble over i Vejle Boldklub de seneste sæsoner, hvor økonomien i den grad har svigtet. I sidste ende er de dog blevet reddet, og den traditionsrige klub er dermed fortsat med i 1. division. En liga, som Agon Mucolli måske snart nærmer sig, hvis den gode form fra U/17-ligaen fortsætter.

Den gode form, som Agon har vist, er han nu blevet belønnet for. En toårig kontraktforlængelse med den midtjyske klub er nemlig kommet på plads, og det glæder ungdomslandsholdsspilleren.

– Vejle Boldklub er den sikre løsning for mig, og jeg er glad for at have fremtiden på plads. Der var få andre muligheder for mig, men det blev aldrig konkret, for jeg havde et år tilbage af min oprindelige aftale med VB. Det er gået godt personligt her i klubben og mit håb er, at jeg i løbet af de kommende periode kan bide mig fast omkring klubbens førstehold, siger han til klubbens hjemmeside.

Kontrakten er 16-årige Agons nummer to med Vejle, mens lillebroderen Arbnor, som netop er rykket op på storebrors hold, U/17-ligaholdet, samtidig har underskrevet sin første.

– Det er stort at lave en kontrakt med en fodboldklub. Jeg skal fortsætte med at videreudvikle mig og styrke mig på flere områder. Jeg skal være bedre med mit højreben og udvikle mig fysisk. Som spiltype, er jeg hurtig på fødderne, har et godt overblik og er god 1:1 defensivt og offensivt. Jeg vil gerne være en bærende spiller på U/17-Ligaholdet i den nye sæson, og forsøge at tilkæmpe mig en fastplads på U/19-Ligaholdet om et år, siger Arbnor.

I Vejle Boldklub er man bevist over brødrenes niveau og potentiale, og derfor er de glade for at have fået papir på de to brødre. Det fortæller sportschef Steen Tychosen til klubbens hjemmeside.

– Det er to fantastisk interessante spillere, med evner der rækker langt. Agon Mucolli har i to år på ungdomsligaholdet vist stort potentiale, der har bragt ham på ungdomslandsholdet, og han træner denne sommer med vores 1. divisionshold. Arbnor Mucolli viste prøver på potentialet i de kampe han fik i foråret, og han skal nu til at bevise sig som 2. årsspiller på U/17-Ligaholdet, siger han og fortsætter:

– Det er et vigtigt signal, at vi forlænger kontrakterne med de bedste spillere på ungdomsholdene. Det viser, at vi har et miljø der holder i konkurrencen med de øvrige klubber. Agon Mucolli er en fantastisk spiller, der kan spille 6’er, 8’er eller 10’er. Han spillede et fantastisk forår med mange mål og han er en meget iøjnefaldende spiller. Han er ubekymret i sit spil og selvom han misser en dribling, så bliver han ved. Sådan et stof er store spillere lavet af. Spidskompetencerne er 1:1 driblingerne og han er utrolig farlig på den sidste tredjedel af banen. Jeg har en forventning om, at man vil se ham i kortere eller længere indhop på førsteholdet i løbet af denne kontrakt.

De to brødre er vokset op i et hjem med forældre fra Kosovo. Indtil videre er det kun storebror Agon, der har fået ungdomslandskampe, men han står til gengæld også noteret for 16 styks.

In this article