Vejle U/14 spiller om Elite Cup: En sjov oplevelse

En af Vejle Boldklubs U/14-spillere, Peter Ullum, føler, at turneringen, på trods af de udfordringer, der har været, har været en, alt i alt, sjov oplevelse.

Vejle Boldklubs U/14-hold røg i gruppe med FC Nordsjælland, SUB Sønderborg og FC Roskilde. Ved slutningen af gruppestadiet, lå holdet sidst i turneringen, og kvalificerede sig altså ikke til knockout-fasen af turneringen.

Spørger man U/14-spilleren, Peter Ullum, føler han ikke, at turneringen bliver kedelig af, at holdet har lidt de nederlag, de har lidt.

– Jeg synes, at vi, på trods af ikke at have vundet særlig mange kampe, har spillet fornuftigt, siger U/14-spilleren, Peter Ullum, til D’ BOLD.

– Det er ærgerligt, at vi smider det hele væk til sidst, tilføjer han.

Men det er ikke det faktum, at holdet har været med i turneringen, der gør den sjov for spilleren. Det er de ting, han ikke møder til hverdagen.

– Jeg synes, at det er sjovt at spille mod nogle andre hold, end vi er vante til, fortæller Ullum D’ BOLD, med henvisning til, at de har mødt hold fra andre steder i landet end Jylland, hvor klubben fra Vejle har hjemme.

Spilleren er heller ikke i tvivl om, hvilken effekt han, og holdets, deltagelse i turneringen, kan betyde for hans fodboldmæssige karriere i fremtiden.

– Jeg tror, vi får meget ud af sådan en her turnering, hvor vi møder forskellige hold, end vi er vante til, og kommer, måske, til at spille bedre, fordi vi får mere modstand, end vi er vante til, siger Ullum til D’ BOLD.

Vinderen af U/14-delen af Brøndby Elite Cup 2015 blev AGF, der besejrede FC Nordsjælland med de smalle cifre – 2-1.

In this article