Velkommen til det nye D’ BOLD

D’ BOLD præsenterer i dag, fredag den 10. juli 2015, et splinternyt design til Danmarks mest nørdede fodboldfolk.

I flere måneder har vi knoklet hårdt med at få en flottere, mere brugervenlig og ikke mindst større hjemmeside opbygget til dig som interesserer dig for Danmarks kommende fodboldstjerner.

Siden starten i 2013 har D’ BOLD haft fokus på både danske fodboldspillere i udlandet og danske talenter i ind- og udland. Fra dags dato stopper fokusset på de danske fodboldsspillere i udlandet delvist, da vi har valgt at stille fokus udelukkende på de unge fodboldspillere, som løber rundt og fylder fodboldbanerne i Danmark. Dermed har vi ikke mere fokus på spillerne over 22 år.

Fortvivl dog ej. Vi dækker fra U/15 helt til U/21, hvorfor vi naturligvis også sætter fokus på de udenlandske talenter med dansk pas.

Sitet er fortsat kører af unge fodboldgale teenagere, der alle drømmer om en fremtid som sportsjournalister, og vi gør dagligt en stor frivillig indsats for at opdatere dig på den bedste mulige måde ved siden af uddannelse, fritidsjob, venner og familie.

Kender du nogen, som kunne have interesse i at være en del af D’ BOLD og lære fremtidens fodboldstjerner at kende, så er vi altid på udkig efter nye skribenter. Det kan du læse meget mere om her:

Vi er naturligvis også sultne efter feedback på vores nye hjemmeside og generelle indsats, så hvis du har nogle kommentarer til det, vil vi meget gerne høre fra dig. Du kan efterlade din mening om dit måske første – og forhåbentlig ikke sidste – besøg  her:

Vi håber du kan lide resultatet af det nye site, og håber at vi får dig at se flere gange på vores ambitiøse projekt.

Med mange gode sommerhilsner, fortsat god fodbolddag

Med venlig hilsen

D’ BOLD-redaktionen

In this article