17-årig debutant tilfreds med indhop

17-årigl debutant for FC Fredericia i en målrig affære mod Næsby i DBU pokalturneringen.

Tirsdag den 11. august blev en mindeværdig dag for kun 17-årige Mikkel Deleuran Okholm. Han kom nemlig på banen med godt 18 minutter igen i en pokalturneringskamp mod Næsby. Ikke underligt er den unge Fredericia-spiller meget glad.

– Jeg er meget glad for at få tilliden fra træner-teamet i en så tidlig alder. Jeg synes, jeg kom godt ind i kampen, fik vist nogle af mine kvaliteter, og fik en god støtte fra mine holdkammerater, så alt i alt synes jeg, at min indsats var god, fortæller Okholm til D’ BOLD.

Når man som ung bliver udtaget til en kamp med førsteholdet, kan man vel knap nok håbe på andet, end at få spilletid på banen, så træneren kan se en an. Det samme gjorde unge Okholm.

– Jeg tænkte selv, at hvis holdet kom godt fra start, og kom foran med nogle mål, ville chancen være stor for mig. Så da vi kom foran med nogle mål, sad jeg bare og håbede.

Det var samtidig en målrig affære for Fredericia, da de vandt kampen ganske overbevisende hele 6-0. Ud af det kom 25-årige Marco Hansen ud på den anden side som hattrick-helt, mens Admir Catovic scorede to af målene og Nikolaj Hagelskjær blev noteret for et enkelt. Okholm nåede ikke ind i tide til, at være med til at fejre en af scoringerne, men var alligevel med til at sikre, at holdet ikke lukkede nogle mål ind.

– Vi kommer rigtig godt fra start, og kommer foran tidligt, og allerede efter 20 min er vi foran 4-0. Vi spillede rigtig god fodbold, og havde nogle knivskarpe angribere i front, som leverede varen. Vores defensiv stod som de skulle, og gjorde det svært for Næsby at komme frem til noget farligt. Jeg er meget tilfreds med holdet, forklarer Okholm.

Udsigten til mere spilletid er dog ikke klaret mere op for Okholm, der ellers stadig tror på sin chance, trods de forstærkninger, holdet har hentet ind.

– Jeg synes truppen er blevet rigtig god, og der er blevet hentet rigtig gode spillere ind, så det bliver svært at komme ind. Men hvis jeg fortsætter mit hårde arbejde, synes jeg, der er en chance for mig. Jeg er i hvert fald villig til, at give mig fuldt ud, for at vise det er mig som skal i truppen, afslutter Okholm til dbold.dk.

Næste udfordring for FC Fredericia er lørdag mod FC Vestsjælland, der i sidste sæson spillede i Alka Superligaen. Om Okholm skal med truppen til Slagelse, er dog endnu uvist.

In this article