Ærgerlig sæsonstart for Ipswich-dansker: Skadet i preseason

18-årige Victor Guldbrandsen fra Ipswich har fået en godt og grundigt træls start på sæsonen. Danskeren har været ude med en skade i to måneder.

Allerede kort inde i forberedelserne frem mod sin anden sæson som Ipswich-spiller, kom Victor Guldbrandsen galt af sted med sit knæ. Derfor har den 18-årige midtbanespiller blot kunne se sine holdkammerater løbe rundt på træningsbanerne fra sidelinjen af.

– Min egen sæson har ikke fået den bedste start. Efter få dage i preseason (forsæsonen, red.) pådrog jeg mig en skade. Jeg har beskadiget min knæsene, så jeg har været ude de første to måneder, siger Victor Guldbrandsen til D’ BOLD.

Det tidligere Lyngby-talent er trods den ærgerlige start på sæsonen ved godt mod. »Jeg kommer stærkere tilbage«, lyder det fra den optimistiske dansker.

– Så det har været en lidt ærgerlig sæsonstart, især da det er min første skade herovre. Det har været lidt svært ikke at kunne være med ude på banen, men jeg bygger på i gym (styrke- og træningslokalerne, red.) og får lagt nogle muskler på, så jeg kommer stærkere tilbage. Og forhåbentlig er der ikke så langt tid til, at jeg er tilbage på banen igen.

Victor Guldbrandsen spillede primært på Ipswich’s U18-hold i sin første sæson, men er nu oppe omkring U21-holdet.

In this article