BIF U/17-træner: Ham skal I holde øje med

Embed from Getty Images

Lørdag starter U/17 Ligaen og forud for den kommende sæson, har Brøndby-træner Søren Weber Juul taget en snak med klubbens hjemmeside.

Klokken 15:15 lørdag eftermiddag tager sidste sæsons U/17-mestre, Brøndby IF, hul på den nye sæson i en udekamp mod Silkeborg IF.

Forventningerne til den kommende sæson er naturligvis store, og det er træner Søren Weber Juul godt klar over. Træneren selv er dog også fyldt med store mål.

– Vi skal være et af de mest dominerende hold i ligaen. Vi vil gerne dominere fodboldkampene ved at have bolden, komme til mange chancer og stå godt på banen, så når vi ikke har bolden, er vi stadig i kontrol. Det lærte vi sidste år, og da vi først fik fundamentet på plads i ligaen, endte vi også med at vinde mesterskabet. Og især i år hvor ligaen kommer til at blive rigtig tæt, skal vi have vores fundament helt på plads, og det skal vi selvfølgelig arbejde pivhårdt på. For selvom vi ved, hvor vi vil hen, er det ikke på plads endnu, og det kommer til at kræve hårdt arbejde fra alle drengene, siger han til klubbens hjemmeside, mens han også påpeger holdets evne til at lave mål.

Det er dog alligevel ikke en angriber der bliver spilleren, som du i den kommende sæson skal lægge mærke til. Det bliver en helt anden.

– Nu sagde jeg jo, at vi kommer til at score mange mål, men jeg vil faktisk gerne fremhæve vores målmand, https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Hauervig. Sidste år stod han lidt i skyggen for (Jacob red.) Pryts og (Viktor red.) Anker, som er et år ældre og er landsholdsmålmænd. Men det skal være hans år nu, og jeg glæder mig helt vildt til at se ham stå en hel sæson. Og jeg er også sikker på, at han kan tage skridtet op.

Og netop https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Hauervig skal, sammen med sit forsvar, præstere på højeste niveau, når den nye sæson bliver skudt i gang. For ligaen bliver uden tvivl tæt.

– Årets U/17 Liga bliver ekstremt tæt. Blot ved at kigge på de hold, vi har her på Sjælland som HB Køge, FC Nordsjælland, Lyngby og FCK – det er sgu gode hold. Og så er der jo også en masse gode på den anden side af Storebælt. Så det bliver en rigtig tæt liga, og der kommer ingen lette kampe overhovedet.

Sidste sæson vandt Brøndby U/17 Ligaen med to points ned til FC Nordsjælland.

 

In this article