Brock-Madsen skifter til England

Embed from Getty Images

Randers’ topangriber, U/21-landsholdsaktuelle Nicolai Brock-Madsen, har skiftet Superligaen ud med Championship i England de næste fire år.

Nicolai Brock-Madsen har skrevet under på en fireårig lang kontrakt med den engelske Championship-klub, Birmingham City. Efter flotte præstationer hos Randers i sidste sæson, starten af denne sæson og på U/21-landsholdet, er det heller ikke underligt, at der er blevet holdt øje med den store angriber.

Angriberen har i de sidste 12 år været spiller i Randers, fra da han som helt ung spillede i forstadsklubben Helsted-Fremad IF, til ungdomsfodbold i Randers Freja og senere på førsteholdet i Alka Superligaen. Derfor er det med blandede følelser, at Brock-Madsen forlader den jyske klub.

– Det er et kæmpeskridt for mig, jeg er naturligvis superglad for skiftet. Jeg har været i klubben siden jeg var 10 år, så det er kæmpestort for mig, at Randers FC nu kan få nogle penge for mig og jeg kan få mit ønske om at komme til udlandet opfyldt. Inden jeg skrev under havde jeg en god snak med Colin, der gav mig nogle gode råd om fodbolden i England. Så jeg vil gerne takke ham, resten af trænerstaben, mine ungdomstrænere og ikke mindst Elstrup (Randers FC’s talentchef Peter Elstrup, red.), som har været der for mig hele vejen frem til i dag, fortæller Nicolai Brock-Madsen til randersfc.dk.

Randers’ sportschef, Peter Christiansen, har på samme måde lidt blandede følelser, da salget er godt for spilleren, men han vil blive savnet i klubben.

– Vi glæder os altid, når en af vores spillere får deres drøm om at komme til udlandet opfyldt. Omvendt kommer vi også til at savne ham. Men denne gang var det Brocks tur til at komme afsted og prøve kræfter med andet end Superligaen. Brock har på alle måder ”båret” Randers FC trøjen flot, både på og udenfor banen. En fighter og en holdspiller af Guds nåde, der desværre ikke altid har fået den ros og kredit, han har været berettiget til, udtaler Christiansen til klubbens hjemmeside.

Brock-Madsen har i denne sæson spillet alle fire kampe for Randers i Superligaen, scoret ét mål og lagt op til tre scoringer.

In this article