Danmark misser medaljer efter straffespark

Der skulle en straffesparkskonkurrence til, før der blev fundet en vinder i placeringskampen om bronzemedaljer mellem Danmark og Island.

Ingen scoringer i den ordinære spilletid mellem Danmarks U17-landshold og Island, endte i en straffesparkskonkurrence.

Første halvleg var ikke noget at prale af for danskerne. Allerede efter 13 minutter, havde islændingene haft to friløbere ned gennem det danske forsvar, og havde besat spillet fuldstændig. Dog ingen mål i første halvleg.

I anden halvleg, kom der dog andre boller på suppen. Danskerne spillede mere dominerende og aggressivt. Chancerne kom til danskerne, men stadig ingen mål blev scoret. Heller ikke fra det islandske hold.

– Det er to forskellige halvlege. Vi kommer ikke helt op i gear i første halvleg. Vi er for stillestående og får ikke spillet hurtigt nok, og vi laver mange fejl. Vi justerer i pausen og det skaber langt flere muligheder, men igen er vi ikke skarpe. Det skal vi have kigget på, fortæller landstræner, Jan Michaelsen, til dbu.dk.

De to målløse halvlege ender ud i en straffesparkskonkurrence, som Island kommer bedst ud af. Derfor blev det også dem, som løb afsted med bronzemedaljerne.

De næste par kampe for U17-landsholdet er mod Bulgarien sidst i august. To kampe, hvor truppen til, bliver afsløret den 12. august.

In this article