Danske klubber skal op mod HSV, Sevilla og Benfica

Der er fornemt besøg i Kastrup Boldklub, når de i den kommende weekend afholder Crowne Plaza Cup. 

Det er bestemt ikke hver dag, at storhold som Sevilla, Benfica og Hamburg SV spiller på dansk jord. Det gør de dog allesammen samtidig i den kommende weekend, hvor Crowne Plaza Cup løber af stablen.

Turneringen afholdes af Kastrup Boldklub, som inviterer både danske, øvrige skandinaviske og europæiske storhold til U/13-U/15-hold med.

Af danske hold skal Næstved, OB, Brøndby, AB og FC Midtjylland spille. Holdene er delt op i tre grupper, hvor alle gruppevinderne går videre sammen med den bedste toer, mens de øvrige hold spiller om 5-12. pladsen.

Den 14-årige AB-spiller Marco Juul er en af de spillere, der i weekenden skal spille Crowne Plaza Cup. Det tidligere FCK-talent er netop skiftet til Gladsaxe-klubben og det bliver dermed kantspillerens første stævne med sit nye hold. Juul glæder sig derfor til stævnet.

– Fodbold er første prioritet. Men det er også at spille mod nye hold, og spille med vennerne. Og så er stævner bare lidt sjovere end at træne, siger han til D’ BOLD.

– Jeg glæder mig. Det er ligesom til Brøndby Cup, hvor man møder en masse hold på kryds og tværs.

Og at møde mange hold på kryds og tværs, kommer Juul og co. til. De er nemlig i gruppe med FC Midtjylland, finske KäPa United og det portugisiske storhold Benfica. Specielt sidstnævnte ser Juul frem til at spille mod.

– Man kender dem som et storhold i en af de store ligaer. Man ved, at de har mange gode spillere på hele banen.

– Det bliver super sjovt. Det er forventeligt, hvis de er bedre end os, men man bliver jo nødt til at spille sin chance, siger AB-spilleren forsigtigt.

– AB har desværre mistet mange spillere både til Brøndby, FC Nordsjælland og Lyngby. Vi har et okay hold, men det bliver svært, lyder analysen fra Juul, da han blev bedt om at vurdere chancerne for sit hold.

– Måske kan vi blive 3’er – alt afhængig af, hvordan Benfica spiller. FC Midtjylland er dygtige.

Turneringen starter fredag den 14. august klokken 15:00. Den sidste finale spilles søndag den 16. august klokken 15:35.

 

In this article