Falkengaard belønnet med landsholdsudtagelse

Brøndby IF’s U/17-spiller, Oliver Falkengaard, er én af de 36 unge, håbefulde drenge, som er blevet udtaget til den næste samling med U/16-landsholdet.

Oliver Vigen Falkengaard skrev tidligere på året kontrakt med Brøndby Masterclass til år 2017. Her skal han spille som førsteårs på U17-holdet. Noget tyder på, at Brøndby gjorde sig klogt i, at skrive kontrakt med den 15-årige angriber.

For han er netop blevet udtaget til den næste U/16-landsholdssamling, som foregår i Tilst den 1. september. Noget der gjorde, at han fik en stor trang til at juble.

– Da jeg fik nyheden af vide, var det svært og tro på i starten, fordi en af min venner fortalte mig om det. Jeg blev sådan helt overenergisk, og havde bare lyst til at juble helt vildt, fortæller den unge angriber til D’ BOLD.

Han glæder sig dog ikke kun over, at være udtaget, men også til det sociale omkring, at være blandt nogle af de bedste spillere i landet, i sin årgang.

– Det jeg nok glæder mig mest til ved samlingen, er at skulle spille mod og sammen med de bedste spillere i landet i min årgang. Hvilket bliver ekstremt udfordrende, men også super sjovt, afslutter Falkengaard.

Falkengaard scorede i sin debutkamp på Brøndbys U/17-hold til 3-1, som var resultatet af deres første kamp, som de altså vandt, mod Silkeborg IF.

In this article