Genvalg til alle 17 Internordisk-spillere forud for U/17-testkampe

I sidste uge sluttede Internordisk Cup, men allerede nu har landstræner Jan Michaelsen udtaget en ny trup forud for to træningskampe mod Bulgarien.

Det blev til en skuffende fjerdeplads ved sommerens Internordisk Cup for det nye U/17-landshold, og forud for den første EM-kvalifikationsrunde i september er der ting der skal rettes op på.

Det får Jan Michaelsen og co. muligheden for over to venskabskampe mod Bulgarien i slutningen af august. Noget som glæder landstræneren:

– Internordisk er en fantastisk turnering hvor vi både fik en masse svar på holdet som helhed men også på de enkelte spilleres styrke og form. Derfor er det glædeligt at vi allerede igen i slutningen af august igen får mulighed for at blive matchet på et højt niveau mod Bulgarien, siger Michaelsen til dbu.dk.

Han påpeger blandt andet, at det er vigtigt at fortsætte udviklingen som det hold, som blev etableret i Sverige.

– I september gælder det EM-kvalifikationen, og vi skal derfor fortsat arbejde hårdt på udvikle os som hold – herunder at forsætte det arbejde, der startede i Sverige. Både at fastholde det, som vi er gode til og blive endnu bedre der, hvor vi stadig som hold mangler noget.

Kampene mod Bulgarien spilles henholdsvis den 25. og 27. august. Der er udtaget 17 spillere indtil videre. I løbet af de kommende uger, vil der bliver udtaget endnu en spiller.

De 17 udtagne:

https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Haurvig, Brøndby
Oskar Snorre Olsen, Lyngby
Andreas Poulsen, FC Midtjylland
Carlo Holse, FC København
Chrisitan Enemark, Brøndby IF
Mads Roerslev Rasmussen, FC København
Nicolai Damkjær Madsen, FC Midtjylland
Devrim Sahin, FC København
Julius Eskesen, OB
Karl Appelt, Brøndby IF
Lasse Sørensen, Esbjerg
Nicklas Strunck Jakobsen, FC Nordsjælland
Andreas Bruus, Brøndby IF
Jens Odgaard, Lyngby
Jeppe Okkels, Silkeborg
Mads Mikkelsen, AGF
Sebastian Buch, FC Midtjylland

In this article