Horsens napper FCM-spiller

Embed from Getty Images

I dag, fredag, offentliggjorde FC Midtjylland salget af Frederik Møller til 1. divisionsklubben, AC Horsens – et salg Møller er glad for, da det vil give ham spilletid, men samtidig ærger sig, da det er en drøm, der ikke gik i opfyldelse.

FC Midtjylland offentliggjorde fredag formiddag salget af den unge forsvarsspiller, Frederik Møller, til AC Horsens, og spørger man spilleren, så var skiftet forårsaget af manglende spilletid.

– Det er rart, at klubben (FCM, red.) giver mig mulighed for at komme ud og spille betydende kampe, fortæller den 21-årige forsvarsspiller, Frederik Møller, til FC Midtjyllands officielle hjemmeside, kort efter offentliggørelsen af skiftet.

Men selvom, at jagten på spilletid kan blive en succes i AC Horsens, ærgrer det spilleren, at skiftet skulle blive en realitet, eftersom drømmen om at blive stamspiller i FC Midtjylland ikke blev til en realitet, for spilleren, der startede på klubbens talenthold så tidligt som i 2004.

– Det bliver lidt underligt at skifte, for jeg sidder jo med en drøm, der ikke helt gik i opfyldelse, forklarer Frederik Møller, men ser dog sin tid i klubben som en udviklingsfase i sin karriere.

– Jeg har, de sidste to år, trænet på det bedste hold i Danmark, fortæller spilleren med henvisning til FC Midtjylland, der vandt guld i Superligaen i den forgangne sæson, og fortsætter:

– Jeg har tit stået overfor Pione Sisto, der var på det ‘rigtige’ hold (førsteholdet, red.), og han er vel den bedste en-mod-en spiller i Danmark, fortræller den talentfulde forsvarsspiller.

– Jeg er klar, tilføjer han.

I sine ti år hos FC Midtjylland, nåede spilleren 14 kampe i førsteholdstrøjen. Han var senest på banen, da FC Midtjylland mødte SønderjyskE i juli måned, i den forgangne sæson, i en af sæsonens sidste kampe.

In this article