Internordisk Cup: Se frisparksmålet der sender Danmark i bronzekamp

Et flot frisparksmål af Andreas Poulsen sender det danske U17-landshold i bronzekampen ved Internordisk Cup i Sverige.

Efter en god åbningssejr på 3-1 over Norge i tirsdags og et ærgerligt 0-2-nederlag til Polen onsdag skulle det danske U17-landshold sikre sig andenpladsen i Gruppe B ved Internordisk Cup i Sverige ved blot at få point mod Finland i den sidste gruppekamp.

U17-landstræner Jan Michaelsen havde endnu engang rystet posen med spillere i startopstillingen qua det tætte kampprogram, og landstræneren måtte desværre sande, at hans drenge kom skidt fra land. Efter 27 minutter bragte Albion Ademi nemlig finnerne foran i opgøret.

Danmark kæmpede med at få skabt chancerne for at komme på lige fod igen. Faktisk måtte de danske U17-landsholdsspillere bide negle helt indtil det andet tillægsminut af dommerens overtid, hvor forsvarsspilleren Andreas Poulsen viste sine scoringsevner frem på et direkte frispark og sikrede Danmark det ene point, der i sidste ende var nødvendigt for at gå videre til bronzekampen.

Se Andreas Poulsens mål mod Finland.

Posted by Landsholdsfodbold, herreungdom on 7. august 2015

Danmark møder Island i bronzekampen søndag kl. 12.00.

In this article