Komfortabel dansk U/20-sejr mod Liverpool FC U/21

Embed from Getty Images

Danmarks U/20-landshold spillede her til aften træningskamp i Middelfart mod Liverpool FC´s U/21-mandskab. Takket være en forrygende præstation af Mikkel Duelund og resten af drengene blev det til en stensikker 3-0-sejr.

Danmarks U/20-landshold spillede torsdag træningskamp mod Liverpools U/21-hold og det blev til en stensikker 3-0-sejr på Middelfart Stadion. To kasser af Mikkel Duelund og en enkelt af Magnus Pedersen gjorde nemlig en almindelig dansk aften til en bedre en af slagsen.

I det store hele var der ingen tvivl om udfaldet af kampen. Danmark  havde bolden igennem det meste af første halvleg. Det danske FC Midtjylland-talent, Mikkel Duelund, var kampens helt store spiller og klart kampens Man of the Match. Flere gange i første halvleg var den 18-årige dansker farlig, både ved at sætte de andre spillere op til chancer, men så sandelig også sig selv. Og selvom Liverpool havde en stor mulighed ved et direkte frispark kom der ingen mål i første halvleg. 0-0 ved pausen.

I anden halvleg var Duelund igen på jagt efter et mål og efter godt 50 minutter var han tæt på med en afslutning i feltet. Kort tid efter var Liverpool FC dog tæt på, men målmand Nicolai Flø stod i vejen for en Liverpool-føring. Efter godt 67 minutter kom forløsningen endelig da Mikkel Duelund fik rettet sit skud af, men alligevel gik den ind bag Liverpool-målmand Andrew Firth der ellers havde spillet en fin kamp i Liverpool-buret.

Kort tid efter blev det værre for Liverpool, da Daniel Trickett-Smith, blev udvist efter en grov tackling på danskernes venstreback Mads Pedersen, der også var en af kampen store spillere. De næste ti minutter var ren “one way traffic”. Liverpool kunne intet stille op med en mand i undertal og syv minutter senere var OB´s unge forsvarsspiller, Magnus Pedersen, klar på en retur fra målmand, Andrew Firth, og kunne let sende den i kassen til 2-0.

Kun tre minutter efter kom Mikkel Duelund atter en gang på tavlen da han på direkte frispark sendte den ind i lange hjørne. Godt sparket ind af kampens Man of the Match. Mere skete der ikke i kampen og derfor kunne de danske U/20-talenter gå fra banen med en stensikker 3-0-sejr.

KARAKTERER:

Sebastian Linnet John, 7: Den unge Viborg-keeper spillede en forrygende første halvleg. Han udstrålede masser af selvtillid og var rolig og sikker med bolden, og var i første halvleg en god skanse bagtil selvom han ikke kom på det store arbejde.

Nicolai Flø, 7: Ligesom Sebastian John, spillede Nikolaj Flø en stor kamp. Med gode redninger og fin kommunikation med hans forsvar fik han også holdt sit bur rent.

Mads Pedersen, 10: En fantastisk indsats af den unge back og en utrolig fart var med til at sikre sejren til de danske drenge. Flere gange udstrålede han spilleglæde og var altid med til at bidrage med offensive aktioner og det gjorde ham også en af de gode spillere i den danske 3-0-sejr.

Jonas Dehn Andersen, 4: Den unge Randers-stopper spillede en god kamp, selvom han ikke havde meget at lave. Dog var der et par koncentrationsfejl, men ikke noget der førte til noget seriøst.

Nicklas Mouritz Mouritsen, 4: Den unge FC Nordsjælland-spiller udviste stor fysisk styrke og havde i det hele taget godt styr på Samed Yesil i Liverpools angreb. En solid indsats af den danske forsvarsspiller var også med til at bidrage til den flotte sejr.

Jonas Bager, 02: Den unge back var temmelig anonym gennem kamp og blev også skiftet ud i midten af anden halvleg. Ikke en bemærkelsesværdig præstation, men alligevel leverede backen et solidt arbejde i højre side af banen.

Frederik Børsting, 4: Frederik Børsting spillede en udmærket første halvleg og med et par gode kombinationer med Mikkel Duelund udgorde han en mindre trussel i første halvleg, dog ikke en bemærkelsesværdig indsats af den unge kant.

Jens Jakob Thomasen, 4: Den unge OB-spiller spillede en udmærket kamp på den centrale midtbane og var en glimrende spilfordeler sammen med anfører, Mathias Hebo Rasmussen. Dog leverede han ikke de helt store præstationer og må nøjes med et 4-tal.

Mathias Hebo Rasmussen, 7: U/20´ernes anfører spillede en udmærket kamp og fordelede bolden godt på midtbanen. Han viste glimrende lederegenskaber og en kæmpe løbeindsats, hvilket var alt betydende for den solide danske defensiv.

https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Olesen, 4: Den startende højrekant spillede en OK kamp på hans position, men var temmelig anonym i første halvleg. I anden halvleg blev han sat bedre op og røg også op på toppen lidt tid, hvor han fungerede godt med at kombinere med medspillerne omkring ham.

Mikkel Duelund, 12: Mikkel Duelund spillede en af de bedste kampe jeg har set ham spille. Han var konstant farlig, god med bolden og scorede selvfølgelig også de to kasser, der bare gjorde det endnu bedre. En sublim indsats af den 18-årige kreative midtbanespiller.

Jeppe Simonsen, 02: Den danske angriber var anonym gennem det meste af kampen. Et par afslutninger her og der var det nærmeste han kom på en scoring og det andet var ikke bemærkelsesværdigt. Den unge angriber deltog desuden fint i spillet, men fik aldrig chancen for at gøre en forskel.

Marco Lund, 4: Fortsatte i Jakob Dehns fodspor og leverede en fin indsats i det centrale forsvar med Nicklas Mouritsen og senere hen Malthe Johansen. Lund viste stor fysisk styrke og var også god med bolden og i en mod en-situationer.

Mathias Jensen, 02: Den indskiftede midtbanespiller leverede en ok indsats. En god fart og fine driblinger samt udmærkede afleveringer var med til at sikre sejren til Danmarks fordel.

Magnus Pedersen, 10: En god præstation i den sidste halve time af den unge OB-forsvarsspiller samt et mål, var med til at trække ham op på et tital. En sikker defensiv præstation og med sikker boldomgang bringer det ham op i toppen af denne skala

Frederik Brandhof, 02: En udmærket præstation af den unge spiller, men han var temmelig anonym gennem anden halvleg hvor han var på banen. Hans præstation var dog ikke dårlig, men han fik ikke chancen for at bevise hvad han kan – i hvert fald ikke i dag.

Michael Zacho, 4: Han fik fordelt bolden godt efter hans indtræden af grønsværden og var også med til at sikre sejren for de danske drenge. Selvom han var ret anonym igennem kampen spillede han en udmærket kamp efter at han kom ind.

Svenn Crone, 02: Han nåede ikke at sætte sit aftryk på kampen, men fik dog alligevel kreeret et par chancer da han var med fremme. Han var ret anonym og havde et par småfejl – godt nok fik han ikke meget spilletid i kampen – så derfor for han en 02´er.

Malthe Johansen, 4: Efter at denne unge mand kom på banen leverede han en godkendt indsats og med med til at holde Liverpool fra scoring i anden halvleg, så derfor en god 4´er.

Jonas Gemmer, 7: Han spillede en god kamp i det tid han var på banen. God spilfordeler og god i de fysiske nærkampe. Der var for det meste det han leverede i de sidste 20 minutter han var på banen så derfor en god præstation efterfulgt af en 7´er.

Spillere i truppen, som ikke kom på banen:

Andreas Hansen, Brøndby IF – Jannik Pohl, Aalborg Boldklub

 

In this article