Marcondes om rødt kort: “Var helt i orden”

Embed from Getty Images

De to lokalrivaler FC København og FC Nordsjælland udgjorde i dag eftermiddagens kamp, men det gik hårdt for sig. FCK´s Daniel Amartey blev vist ud efter en halv time for at svinge en albue i hovedet på Marcondes og Marcondes selv er stensikker på at den udvisning var i orden.

Der er typisk spænding og drama i en rivalkamp mellem FC København og FC Nordsjælland, men i dag kogte det over blandt andet af spænding, men også over et rødt kort, som FCK´s Daniel Amartey fik imod sig efter en episode efter en halv time, hvor ghaneseren blev vist ud efter en albue-tackling. Den 20-årige midtbanespiller Emiliano Marcondes, som fik albuen i hovedet, er også helt enig i dommerens beslutning om det røde kort.

– Jeg pressede Amartey i ryggen, som jeg gør masser af gange i løbet af en kamp. Han fik et frispark, men svingede så en albue i hovedet på mig. Så det røde kort var helt i orden, siger Marcondes.

Det er ikke første gang at den 20-årige midtbanespiller trækker et rødt kort imod FC København. I sidste sæson trak han også et rødt kort på Christian Poulsen, som ved den lejlighed gav en albue i maven på Marcondes. Marcondes sagde følgende oven på episoden.

– Jeg tror, at der er meget tilfældigt, at jeg har trukket to røde kort i to kampe mod FC København.

Marcondes ærgrer sig også over at holdet fra Farum ikke fik udnyttet overtallet, idet de spillede 11 mod ti i over en time og til sidst 11 mod ni, eftersom Per Nilsson måtte udgå med en skade, uden at hjemmeholdet havde flere udskiftninger.

Det var ikke nok, som kampen udviklede sig. Vi var i overtal i en time, og det burde vi udnytte bedre, siger Marcondes.

Kampen mellem de to rivaler endte 1-1. Københavnerne kom foran på et mål af Mathias Zanka Jørgensen og senere udlignede Bruninho til slutresultatet 1-1.

In this article