Mark Brink om seniorudtagelse: Det er et skulderklap

 

football-boots-487007_1280Mark Brink Christensen var en af de nyligt udtagede til Esbjerg fBs seniorhold, til stor glæde for den 17-årige spiller.

Mark Brink Christensen er et kendt navn i Esbjergs ungdomsrækker. Her har spilleren været anfører for U/17-holdet, blevet oprykket og udnævnt til anfører på U/19-holdet, og nu er han på med i 19-mands-truppen for Esbjerg, i deres kamp i morgen fredag, på udebane mod AGF fra Århus.

– Selvom jeg “kun” er med i 19-mands-truppen, blev jeg da glad (for udtagelsen, red.). Jeg ser det som et skulderklap og som en ros for den gode periode jeg har haft her i opstarten (af sæsonen, red.), siger Mark Brink Christensen til dbold.dk, og fortsætter:

– Selvfølgelig er chancen ikke den største for at få debut allerede nu, men jeg håber da på, at det er muligt, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at opnå det.

– Om det lige bliver i morgen (til kampen, fredag, red.) gør mig ikke så meget, tilføjer han.

Esbjerg fB er, som følge af opsigelsen af Niels Frederiksen, der i dag blev præsenteret som landstræner for U/21-landsholdet, under ledelse af Michael ‘Mex’ Pedersen, og spørger man Mark Brink Christensen, er spilleren tilfreds med ‘Mex’ som midlertidig træner.

– Michael Mex Pedersen kender klubben, og har været med i mange år, så jeg er ikke I tvivl om han sagtens kan stå I spidsen for holdet I den her periode, forsikrer den 17-årige Esbjerg-spiller.

Og spørger man ‘Brink’, tror han ikke, at udtagelsen af ham selv, ville afhænge af, om det var Niels Frederiksen, eller ‘Mex’ der besad posten som cheftræner.

– Det er svært at sige, men lige umiddelbart, tror jeg ikke, at der er de store ændringer lige på det punkt, forklarer han.

– Jeg er bare glad for at være udtaget, afslutter den unge spiller.

Denne udtagelse er Christensens første til Esbjerg fBs seniorhold, og han har, altså, ikke debuteret for den jyske klub endnu.

 

In this article