OB U/19 sejrer i første ligakamp

Embed from Getty Images

OB U/19 formåede at vende Randers-føring til sejr, da odenseanerne i deres første turneringskamp besøgte kronjyderne.

Da sidste weekends hjemmekamp mod Lyngby blev udsat, stod fynboerne over for sæsonåbningen, da de lørdag stødte sammen Randers Freja. Det blev hjemmeholdet, der først fik netmaskerne til at blafre, da det lykkedes dem at score i kampen syvende minut, men alligevel stod OB efter kampen med de tre point – først og fremmest grundet første halvlegs to fynske målscorere, Kristian Weber og Jonas Hansen, der vendte kampen til OB’s fordel, inden Hasan Kurucay udbyggede føringen på straffespark i 3-2-sejren, hvor Randers måtte vendte til slutminutterne, før de igen fik bolden over stregen.

– Det var ikke altid lige kønt, men til gengæld viste vi hårdt arbejde, og vi er rigtig glade for at komme godt fra start i turneringen. Nu gælder det om at få en god træningsuge, så vi er klar til at møde AaB i næste weekend, siger assistenttræner Ivan Poulsen til ob.dk.

OB U/19-cheftræner, Tonny Hermansen, forventede før kampen en fysisk kamp mod et stort, stærkt fysisk Randers-mandskab.

– Vi har set deres opgør mod AGF i første spillerunde, og Randers er et stort og stærkt fysisk hold, som minder meget om deres hold i ALKA Superligaen. De er fysisk stærke, fremadrettede, vil vinde alle nærkampe, og så har de et par store stærke angriber oppe foran, siger Tonny Hermansen til ob.dk om gårsdagens modstander, han forudså, ville kræve tålmodighed at lirke op.

– Dansk fodbold er jo blevet verdensmestre i at stå kompakt. Man starter efterhånden med at sige, at det handler først og fremmest om ikke at lukke mål ind. Det gør Randers også, så vi skal have tålmodighed i vores spil og finde den rette balance mellem direkte spil og boldbevarende spil. Holder vi for meget i bolden, risikerer vi omstillinger imod os, og det skal vi helst undgå, derfor skal vi også forsøge os direkte engang imellem.

Næste opgave for OB i U/19 Ligaen bliver AaB søndag hjemme i Ådalen, mens Randers tager imod Lyngby.

 

In this article