Officielt: Felfel skifter til Vestsjælland

Embed from Getty Images

FC Vestsjællland skriver i dag på deres hjemmeside, at klubben hentet FCK-talent Younes Felfel på en toårig kontrakt.

I FC København har der indtil i dag rent en ung angriber rundt med et stort potentiale. Et potentiale, han har kæmpet for at for forløst på det stjernespækkede Superliga-hold fra hovedstaden. Sådan skulle det ikke være.

19-årige Younes Felfel, der for det meste har været med på bænken for FCK, skifter pr. dags dato Løverne ud med en tilværelse i Slagelse hos 1. divisionsklubben FC Vestsjælland. Selvom den hurtige angriber er glad for skiftet, er det han stadig vemodig omkring at skulle forlade FCK.

– Jeg har haft fantastiske år i FC København både som senior og ungdomsspiler, så det er selvfølgelig lidt vemodigt at tage af sted, men jeg ser også frem til, at jeg skal spille på højt niveau og være med til at gøre en forskel for FC Vestsjælland, siger Yones Felfel til FCK’s hjemmeside.

I Vestsjælland er man naturligvis glad for den nye signing, der bliver betegnet som en spiller med mange kvaliteter.

– Jeg prøvede at få ham allerede i januar, men dengang sagde FCK nej. Younes er en forholdsvis hurtig, fysisk stærk angriber, som har ild i øjnene og en ærgerrighed og lyst til at blive bedre, siger sportschef Jacob ‘Gaxe’ Gregsen til bold.dk og fortsætter:

.- Han har rigtig mange kvaliteter og et kæmpestort potentiale. Det skal vi have forløst så godt vi kan i en hulens fart, men også med respekt for, at ting tager tid.

Younes Felfel spillede i sidste sæson seks kampe for FCK i ALKA Superligaen.

In this article