Stjernestøv på U19-landsholdet

U19-landstræner Bent Christensen har i dag sat navn på de 19 spillere, som i starten af september skal møde Norge og Sverige i to testkampe. Udenlandsprofessionelle Nikolai Laursen, Kasper Dolberg, Stefan Gartenmann og Jacob Rasmussen er med. 

Det er en yderst kvalitetsspækket flok spillere, som landstræner Bent “Turbo” Christensen har at arbejde med. Der er store forventninger til årgang 1997, hvor flere af spillerne allerede har debuteret i Superligaen, eller i hvert fald været udtaget til kampe i landets bedste fodboldrække.

Mikkel Duelund er det bedste eksempel herpå. Den offensive midtbanespiller har i sine 11 optrædener for FC. Midtjyllands bedste mandskab scoret to gange. Mikkel Kallesøe, Daniel Stückler og Duelunds holdkammerat, forsvarsspilleren Alexander Munksgaard har også Superligakampe på cv’et.

Udover de udenlandsprofessionelle og de Superliga-potentielle talenter, præges truppen af spillere fra topholdene i U19-ligaen. De forsvarende mestre fra FC. Midtjylland har hele fem spillere med, sidste sæsons sølvvindere fra FC. Nordsjælland to styks, og det samme antal har bronzevindere fra i fjor, Esbjerg.

U19-truppen til kampene mod Norge og Sverige:

Målmænd:
Andreas Raahauge, FC. Midtjylland.
Daniel Iversen, Esbjerg fB.

Forsvar: 
Alexander Munksgaard, FC. Midtjylland.
Benjamin Lund, FC. Nordsjælland.
Mikkel Kallesøe, Randers.
Jacob Rasmussen, Schalke 04.
Rasmus Nicolaisen, FC. Midtjylland.
Morten Rokkedal, AaB.

Midtbane:
Frederik Lauenborg, Randers.
Sammy Skytte, Silkeborg.
Mathias Kristensen, Esbjerg fB.
Rasmus Kristensen, FC. Midtjylland.
Mikkel Duelund, FC. Midtjylland.

Angreb:
Daniel Stückler, Brøndby.
Emre Mor, FC. Nordsjælland.
Nikolai Laursen, PSV Eindhoven.
Kasper Dolberg, Ajax Amsterdam.

In this article