Talenter tog overskrifterne i reserve-derby

Da FCK krydsede klinger med Brøndby, var det bestemt ikke uden drama.

I går mødte Brøndby og FCK hinanden i reserveligaens gruppe 1 til et lokalderby på FCK’s anlæg, der, af sikkerhedsmæssige årsager, var lukket for tilskuere.

I kampen, hvor Andreas Cornelius også fik debut efter den hæslige ankelskade, han pådrog sig tidligere på året, var det et Brøndby-hold, der havde kontrol. Kort efter pausen bragte 21-årige Christian Nørgaard de blå-gule foran med 1-0 efter et hjørnespark. Ti minutter senere kunne nyindkøbte, Christian ”Greko” Jakobsen, bringe Brøndby yderligere foran ved først at sætte en forsvarsspiller og derefter elegant passere FCK’s belgiske målmand.

Men det var ikke kun i form af scoringer, at de unge talenter udmærkede sig. Daniel Stückler måtte forlade banen med en flænge i øjet og FCK’s Frederik Bay måtte lade sig udskifte efter en duel med selvsamme Stückler. Endnu værre så det dog ud til at være for Rezan Corlu, der pådrog sig en slem knæskade; en skade, hvis omfang endnu ikke kendes nøjagtigt.

In this article