Talentopsummering – Runde 4, Alka Superliga 2015/16

Embed from Getty Images

Det er blevet tid til en fjerde omgang af Talentopsummering. Runde 4 er færdigspillet, så vi samler op på de største bedrifter og højdepunkter af de unge spillere i dansk fodbold – rettere sagt i den bedste danske fodboldrække.

Det er endnu en gang blevet tid til D´BOLD´s ugentlige Talentopsummering. Læs videre for at få det fulde overblik over de største højdepunkter fra Superligaens mange talenter:

Spilletid til unge OB´ere

Rundens første kamp blev spillet fredag aften i Odense, hvor AGF kom på besøg. De unge spillere kom i fokus på den positive måde i det to unge OB´ere fik spilletid. Lige fra kampens start var der gang i publikum, og de fik allerede i det andet minut noget at glæde sig over i det Rasmus Festersen, 28, bragte fynboerne på 1-0. Forsvarsstyrmanden Jens Jønsson, 21, og hans AGF-mandskab fik sig noget af en chokstart. Chokket blev dog alligevel vendt til noget positivt i det at AGF´ernes måltyv Kim Aabech, 32, udlignede efter en halv time. Selvom det lignede at gæsterne skulle slutte første halvleg godt af, var det alligevel OB og Ari Skulason, 28, der scorede til sidst på et frækt lob. I anden halvleg udlignede gæsterne endnu en gang til 2-2. OB-målmand, Michael Falkesgaard, 24, kom slemt til skade med knæet i et sammenstød med målscoreren, Mate Vatsadze, 26, og måtte lade sig udskifte. Derfor måtte en af OB´s egne keepere, https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Radza, 21, tage handskerne på og i aktion for første gang i denne sæson. Endnu en af OB´s talenter kom også på banen. Jens Jakob Thomasen, 19, kom på banen med et kvarter igen, dog uden at være afgørende. Kampen endte uafgjort, 2-2.

U/23-midtbaneduel i Hobro

Der var lagt op til en midtbanekamp mellem to af de danske U/23-talenter stod overfor hinanden i en direkte kamp om midtbanen. Göckan Kaya, 19, en af Hobros bedste spillere i sæsonstarten mod Viborgs offensiv-spiller, Lukas Lerager, 22. Ingen af dem spillede en stor rolle i kampen, men alligevel viste de endnu en gang stor løbevilje. Selvom Viborg kom foran efter præcis en time ved hollandske Joel Veldmate, så skulle hjemmeholdet alligevel udligne da Hobro-nyindkøbet Mayron George viste målnæse og reducerede til 1-1. Kaya og Leragers midtbaneduel sluttede med at de måtte nøjes med et enkelt point hver, da kampen sluttede 1-1.

 

In this article