U/17-landstræner: Vi tabte til et bedre hold

football-606235_1280

Danmarks U/17 mødte, onsdag aften, Polen i Sverige til Internordisk Cup 2015. Her blev danskerne besejrede med 2-0, og landstræneren erkender, at det polske landshold ramte en bedre dag, end de danske tropper.

Danmarks U/17-landshold er at finde til Internordisk Cup, som finder sted i Sverige. Her har holdet spillet to kampe, og i den seneste kamp, som var mod Polen, måtte de danske tropper se sig besejrede, på trods af en, ifølge landstræner Jan Michaelsen, brav kamp.

– Vi kæmper bravt, og får, fra start af, vist vores koncept, begynder landstræneren til DBUs officielle hjemmeside.

– Vi kæmpede fint, men manglede den sidste skarphed, fortæller landstræneren, med henvisning til den manglende præcision på afslutningerne foran mål.

Det var dog ikke kun rent spillemæssigt, at holdet var udfordret, for her var fysikken også en afgørende faktor for kampen.

– Så (efter målchancerne, red.) rammer Polen os på fysikken, og vi får det svært. Vi prøver at ændre momentum, men har svært ved det. Og da vi bliver ramt af en ærgerlig scoring, er det op ad bakke, fortæller Jan Michaelsen, med henvisning til 1-0 målet.

– Vi får sat lidt tryk til sidst, men må erkende, at vi taber til et på dagen bedre hold, tilføjer landstræneren.

Danmarks næste kamp i Internordisk Cup er mod Finland, og spilles i morgen, fredag, klokken 18.00 i Hagfors. Kampen er den sidste puljekamp for danskerne.

In this article