Udlejet FCK-angriber: Kunne ikke sige nej til mulighederne i FCV

Yones Felfel er spændt over udlejningen til FC Vestsjælland, og forklarer, at han ikke kunne sige nej til de muligheder for spilletid, han blev tilbudt.

Den 19-årige FCK-angriber Yones Felfel har allerede været inde og snuse til førsteholdet hos de danske vicemestre. 17 optrædener for de københavnske løver er det blevet til indtil nu, men udsigter til fast spilletid kunne FC København langt fra love.

Det kunne de til gengæld i Slagelse hos FC Vestsjælland, hvor de i øjeblikket har stort besvær med bare at sammensætte en trup til kampene i Bet25 Ligaen efter nedrykningen fra landets fineste fodboldselskab i sidste sæson. Den unge angriber er da også klar til at bidrage til at få FCV på rette kurs igen efter en meget sløj sæsonstart.

– Forhåbentlig score nogle mål og være med til at hive nogle point sammen, som har været lidt svært her i starten, det er mit primære mål, fortæller Yones Felfel til FCV TV.

Den 19-årige spydspids, der også kan spille på kanten, bebuder, at han kun tog imod tilbudet fra den nedrykkede Alka Superliga-klub, fordi der var bedre fodboldmæssige udsigter, som han ikke kunne afvise.

– Det er kun fodboldmæssigt. Jeg bor stadigvæk i København. Men selvfølgelig er der en masse muligheder hernede, som jeg ikke kunne sige nej til bla. spilletid. Jeg er rigtig glad for projektet, og synes det lyder godt.

Yones Felfel kan få debut for FC Vestsjælland på lørdag, når FC Fredericia kommer til Harboe Arena Slagelse.

In this article