Ung Ipswich-dansker hjælper Jonas Knudsen

Embed from Getty Images

Victor Guldbrandsen er glad for at have fået dansk selskab i engelske Ipswich, hvor Jonas Knudsen er kommet til. Den unge dansker forsøger at hjælpe Knudsen, med det han kan. 

Den engelske traditionsklub, Ipswich Town, har denne sommer hentet Esbjergs backprofil Jonas Knudsen ind, og her er den 22-årige venstreback gået direkte ind på holdet og har spillet fuld tid i sæsonens første fire kampe i Championship.

Klubbens 18-årige akademispiller Victor Guldbrandsen har været i Ipswich i et år, og derfor har han forsøgt at hjælpe nytilkomne Jonas Knudsen, med det han kan.

– Det er dejligt med en dansker i klubben. Så kan man få talt lidt dansk, og jeg synes vi kommer godt ud af det med hinanden. Jeg prøver at hjælpe ham, med det jeg nu kan, siger Victor Guldbrandsen til D’ BOLD.

Guldbrandsen er imponeret over, hvordan Jonas Knudsen er stemplet ind i truppen fra dag et og har sat sit aftryk.

– Jeg synes Jonas har gjort det rigtig godt. Han er gået direkte ind i startelleveren og har spillet rigtig godt. Der har ikke været noget med, at han skulle vende sig til tempoet eller noget andet, så det er et skulderklap til ham.

Ipswich topper efter fire runder Championship med tre sejre og en enkelt uafgjort kamp. Kl. 16 møder Ipswich med Knudsen i startopstillingen rækkens toer Brighton hjemme på Portman Road.

In this article