Ung, sønderjysk angriber på kontrakt i Vejle

Vejle Boldklub kunne i dag, lørdag, meddele, at klubben har skrevet kontrakt med den lovende U17-angriber, Mads Olesen, som før sommerferien bankede mål ind på stribe for VB’s U16-hold.

Det er en ægte målræv, 1. divisionsklubben, Vejle Boldklub, har fået papir på. I den forgangne sæson, der tilmed var Mads Olesens første i den røde VB-trøje efter skiftet fra FC Sønderborg, blev det til 24 scoringer i samme antal kampe for klubbens U16-hold – en præstation, der altså nu sikrer den 16-årige angriber en 3-årig kontrakt. Det er da også en imponeret talentchef, der har kunnet følge sønderjydens første sæson i Vejle.

– Vi har efter Mads Olesens første år i klubben været tilfredse med de skridt, han allerede har taget. Som spiller er han en klassisk angriber, der altid tror på, at der kan dukke en chance op. Han går efter selv de håbløse bolde, og hans iver og pågående stil for en komme frem til muligheder er med til at stresse modstandernes forsvar. Mads er meget dedikeret i det daglige arbejde, hvor han er ihærdig efter at forbedre sig. Han har selvtrænet meget i det første år i klubben, og det arbejde er ved at bære frugt nu. I den kommende kontraktperiode ser vi frem til at præge Mads’ udvikling yderligere, og vi forventer allerede i denne sæson, at han bliver en vigtig spiller på vores U17 Liga-hold, udtaler talentchef Lasse Christensen til vejle-boldklub.dk.

Selv er Mads Olesen, hvis ældre bror, https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Olesen, er at finde i SønderjyskE’s Alka Superliga-trup, glad og tilfreds med aftalen, som har været hans drøm i mange år.

– Jeg er meget glad for denne aftale. Siden jeg var helt lille, har min drøm og mit mål været at komme til at spille ungdomsfodbold i en klub med en stærk ungdomsafdeling, fortæller Olesen, der i den nye sæson vil begå sig fast på klubbens U17-Ligahold, som han optrådte for flere gange i sidste sæson.

– Jeg scorede 24 mål i 24 kampe i U16-eliteturneringen i min første sæson i klubben, og nu skal jeg fortsætte i den nye sæson. Forudsætningerne for, at jeg udvikler mig som fodboldspiller, er gode i Vejle. Rammerne og faciliteterne er helt på plads, og udover, at jeg skal spille godt på U17-Ligaholdet, drømmer jeg om at komme ind omkring det nye U17-landshold. Fodboldmæssigt har jeg flere udviklingspunkter, som jeg gerne vil forbedre – heriblandt mit venstreben. Desuden vil jeg gerne bygge mere fysisk styrke på kroppen. Jeg ser mig selv som en teknisk stærk spiller, der er god i mand-mand-spillet. Min vindermentalitet er en styrke, og jeg er meget dedikeret omkring min sport. Jeg er dog først og fremmest angriber, og min helt store kompetence er, hvis jeg selv skal sige det, at lave mål, hvilket jeg arbejder hårdt på hver dag, forklarer Mads Olesen.

Om Mads Olesen kan fortsætte sit imponerende målsnit fra sidste sæson, må tiden vise, men efter sæsonens åbningskamp, der for VB blev spillet ude mod Haderslev, lover det godt. Olesen og resten af U17 Liga-holdet hentede i hvert fald de tre point via en 1-0-sejr. Matchvinderen blev såmænd Mads Olesen, der altså kunne fejre sin nye kontrakt med en scoring.

In this article