AaB U/19 skarpest, da de gæstede Vejle

AaB har vist god form på det seneste, og lørdag gik det ud over Vejle Boldklub. 

Lørdag eftermiddag stod AaB over for Vejle Boldklub, da nordjyderne var kommet til Midtjylland for at høste en tredje sejr til samlingen.

Og lige netop gæsterne startede godt. Allerede efter fire minutter kunne Sebastian Andersen sparke AaB foran, da han udnyttede Rasmus Thellufsens indlæg og sparkede bolden i kassen.

AaB havde fra start altså lagt et hårdt pres på hjemmeholdet, men kampen blev i løbet af første halvleg mere jævnbyrdig, men det var gæsterne der var farligst. De ramte blandt andet overliggeren, men pausestillingen var 1-0.

Gæsterne startede anden halvleg, som de havde startet første. Med stor fight og pres mod Vejle-feltet. Det gav efter et kvarter bonus, da Bardhec Bytyqi imponerede med et flot opspil, som profilen Moses Opondo fik udnyttet til at sparke bolden ind bag Vejle-keeperen.

Vejle gav dog ikke op trods 2-0-føringen, men de unge midtjyder manglede effektiviteten, og det betød, at kampen sluttede 2-0 til nordjyderne, der dermed ligger sig op på andenpladsen af U/19 Ligaen.

In this article