AGF skriver kontrakt med 15-årig back

Foto: agf.dk
Foto: agf.dk

15-årige Daniel Lønborg Thøgersen kan nu kalde sig kontraktspiller for AGF. Den talentfulde venstreback har skrevet en treårig ungdomskontrakt med klubben.

Det kører særdeles godt for 15-årige Daniel Thøgersen. Han får massere af spilletid for AGF i U/17 Ligaen, hans hold er kommet godt fra start i Ligaen, og han har også spillet sig ind i varmen omkring U/16-landsholdet.

Men faktisk er der nu endnu en ting at tilføje listen med de gode oplevelser for tiden. Den 15-årige venstreback har skrevet under på en treårig ungdomskontrakt med AGF.

– Daniel har mange af de kompetencer, vi leder efter. Han er stærk i det boldbesiddende spil, han er spilintelligent, og han har en dynamik i sit spil, der gør, at han er et aktiv frem ad banen fra sin position som venstre back. Vi arbejder med hans 1-mod-1, som klart er et af de områder, han skal udvikle sig på. Og så har han en spidskompetence i at lave gennemløb på modstandernes kæder. Det er de fem parametre, vi måler vores spillere på i vores talentudvikling, og der scorer han rigtig højt. Så det er en spiller, vi synes har et spændende potentiale på en position, der kan være svær at finde dygtige spillere til, siger AGF’s talentchef, Anders Madsen, til klubbens hjemmeside.

Daniel Thøgersen skiftede til AGF som U/12-spiller i sin tid. Han er stolt over den belønning, han har fået for sin flotte udvikling.

– Det er mega fedt, og noget jeg har kæmpet for. Nu bliver det så belønnet, og det er jeg stolt over, siger Daniel Thøgersen

Daniel Thøgersen fremhæver især sin nuværende træner, Allan K. Jepsen, og sin tidligere træner, Morten Mølkjær, for at have hjulpet ham til at gennemgå en flot udvikling.

In this article