Brøndby forlænger med U/17-profil

Brøndby har for nylig forlænget kontrakten med kun 16-årige Andreas Bruus. 

De unge Brøndby talenter fra U/17 Ligaen har fået en udmærket start på sæsonen, og det kan de takke en af holdets profiler for, Andreas Bruus. Den unge Brøndby-spiller har fået en fin sæsonstart, og har generelt gjort det godt siden han for to år siden underskrev sin første ungdomskontrakt med klubben. Det belønnes han nu for.

Brøndby bekræfter nemlig på deres hjemmeside, at de har forlænget kontrakten med spilleren et år før den oprindeliges udløb.

– Vi føler os overbeviste om, at han er et potentielt emne til Superliga-truppen, så det er derfor, vi går ud allerede nu og forlænger kontrakten. På den måde kan han i ro og fred bygge på, siger talentchef Kim Vilfort til klubbens hjemmeside.

Og hovedpersonen selv er også godt tilfreds med den nye aftale, der holder ham i klubben indtil 2018.

– Brøndby IF er det rigtige sted for mig, og det er her, jeg hører til. Jeg har spillet her, siden jeg var helt lille, og jeg har det rigtig godt med drengene på holdet og trænerne. Så jeg er også overbevist om, at det er her, jeg har bedst mulighed for at udvikle mig.

– Der er ikke noget, der ikke er styr på i Brøndby Masterclass. Vi får alt lige fra tøj og bolde til hjælp uden for banen, hvis vi har brug for det. Så jeg får ikke bedre forudsætninger for at blive en bedre fodboldspiller.

Hidtil har den unge Bruus vundet både guld i pokalturneringen og ligaen for U/17-hold. I alt er han noteret for 11 U-landskampe – syv for U/16 og fire for U/17.

 

In this article