Brøndby kollapsede mod topholdet

Trods en pauseføring endte Brøndby U/19 med at få ørerne i maskinen mod U/19 Ligaens tophold, FC Nordsjælland. Emre Mor blev dobbelt målscorer for tigrene. 

Brøndby er kommet skidt fra land i U/19 Ligaen. To nederlag stod der noteret ud for de blågule talenter fra Vestegnen inden lørdagens møde med FC Nordsjælland, der til gengæld var i en helt anden situation. Tigrene fra Farum kom til Brøndby som ubesejrede.

Trods situationen i tabellen var det hjemmeholdet, Brøndby, der kom bedst fra start i kampen. Angriberen Daniel Stückler bragte Brøndby på rette kurs mod sæsonens første point efter små syv minutter af kampen.

Der var tale om en jævnbyrdig slagudveksling i første halvleg, men de blågule spillere holdt på deres 1-0-føring til pausen. Herfra tog FC Nordsjælland totalt over og gav Brøndby en fodboldlektion i anden halvleg.

Det startede ved, at Lucas Haren spillede sig selv fri med et smart chip over en Brøndby-spiller i feltet, hvorefter han køligt placerede bolden i Jacob Pryts Larsens mål.

Også Nordsjællands stærke offensive kort ville lege med. Emre Mor spadserede elegant forbi fire Brøndby-spillere for at gøre det til 2-1 efter lidt over en times spil. I det 71. minut scorede han igen. Denne gang på lidt lettere vis, da han opsamlede en bold tæt under mål og sendte den det sidste stykke indover stregen.

Til sidst satte Souheib Dhaflaoui punktum på kampen og fuldbyrdede Brøndbys kollaps. Efter et kæmpe kiks i forsvaret agerede Dhaflaoui skarpretter i feltet.

Dermed en 4-1-sejr til FC Nordsjælland over Brøndby. Nordsjællænderne topper fortsat U/19 Ligaen, nu med fire point ned til AaB på andenpladsen, der til gengæld har en kamp i hånden. Brøndby roder fortsat rundt i dyndet i bunden af tabellen og er uden point efter de første tre kampe.

In this article