Christoffer Søllested: Debut på min fødselsdag, kunne ikke skrives bedre

søllestedOnsdag debuterede Christoffer Søllested for FC Vestsjælland, da FC København var på besøg i DBU Pokalen. 

Der var ikke forventninger til spilletid, da Christoffer Søllested tirsdag fik at vide, at han var udtaget til kampen mod FC København. Alligevel kom den kun 17-årige fødselar på banen med ti minutter igen mod FC København, og det vakte stor glæde, selvom at kampen reelt set var afgjort i gæsternes favør.

– Det var en kæmpe stor drøm som gik i oplevelse, noget som man altid har gået og drømt om, når man løb rundt og trænet på træningsbanen. Og så at det lige er mod FCK, gør det bestemt ikke dårligere, siger Søllested til D’ BOLD og tilføjer:

– At debuten kom på min fødselsdag, kunne ikke skrives bedre.

LÆS OGSÅ: 17-årig FCV-fødselar håber på debut

Til daglig hører FC Vestsjælland til i 1. division, men den unge Slagelse-knægt spiller normalt U/19-bold i en af de lavere rækker. Søllested fik derfor prøvet kræfter med et højere niveau, end han ville gøre, hvis han havde debuteret i ligaen.

– Jeg kunne godt mærke forskel. Tempoet, intensiteten og så videre. Det var højere, end hvad jeg er vant til. Nu trænede jeg også med i tirsdags og er glad for at have snust lidt til det. Nu må jeg bare ud og arbejde videre og hårdt på træningsbanen og håbe på flere minutter.

Christoffer Søllested er 17 år gammel.

In this article