Endelig kom den! Første Brøndby-sejr i U/19 Ligaen

Det tog sin tid, men omsider kom den. Sæsonens første ligasejr til Brøndbys U/19-tropper. 

Det var dog ikke fordi, at hverken kampen eller Brøndby sprudlede, men Auri Skarbalius’ tropper kom dog alligevel til tre points, da OB gæstede Vestegnen lørdag.

Brøndby fik dog gjort det hele lidt lettere, da de blå-hvid-stribede efter tyve minutter måtte se Frederik Humlegaard udvist efter sit andet gule kort.

Det gjorde, at Brøndby kæmpede for at få presset det ellers stærke OB-forsvar i bund, men den ellers på papiret så stærke Brøndby-offensiv havde store problemer med at få knækket koden.

OB-forsvaret stod solidt og var stærke. De kæmpede en brav-kamp, men til sidst måtte de opgive, da Rasmus Grosen med fire minutter igen fik sendt bolden i nettet.

Gæsterne fik dog sendt stilhed ind i hjemmepublikummet, da de i overtiden nettede ved Mads Jørgensen. Desværre for gæsterne, måtte de dog se målet annulleret for offside, hvilket fik Brøndby til at ånde lettet op.

De første tre points til Brøndby rykker dem altså op på en 10. plads og altså forbi Randers Freja. De ligger nu á points med OB. FC København er fortsat eneste hold uden points i ligaen.

In this article