FCM U/17-træner: Det er næsten ikke til at bære

FC Midtjyllands U/17-hold tabte i weekenden 1-0 til FC Nordsjælland, selv efter at have gjort alting rigtigt gennem samtlige 80 minutter.

FC Midtjylland tabte i weekenden 1-0 til FC Nordsjælland i U/17-ligaen. En kamp midtjyderne havde taget på i alle 80 minutter, indtil det hele ramlede sammen i overtiden. Med et par uheldige advarsler, og små fejl, endte ulvene dog med at rejse hjem fra Farum uden point.

– Jeg kan ikke svare på hvad der sker i de minutter – om det er nerver, eller træthed eller hvad det er. Vi får to advarsler og overhører dem, og så smider vi det hele på gulvet til sidst. Det er næsten ikke til at bære, lød det fra Svend Graversen, FCM U/17-træner, til fcm.dk.

FCM var dog klart skarpest kampen igennem, selvom FCN sad meget på bolden. Det skabte også en hård dag på kontoret for Nordsjællands forsvar, da chancerne fra de unge ulve var mange og store.

– Vi kontrollerer den her kamp i 80 minutter og som absolut minimum skal vi have et point. Det tager vi ikke, og det er altså fordi spillerne ikke vil det nok. Det er jeg nødt til at sige. De skal føle sig kaldet til at tage fat i hinanden og stå sammen til sidst, og den trang skal komme inde fra spillerne selv – det kan ikke komme ude fra bænken, siger Graversen til klubbens hjemmeside.

FCM har fire point i U/17-ligaen efter tre kampe spillet.

In this article