Hold øje med: Majaliwa Msabaha

Randers’ Majaliwa Msabaha er blot 14 år gammel, men han er allerede igang med sin anden sæson i U/17 Ligaen. Congoleseren er en af kronjydernes bedste spillere, og i weekenden kronede han en flot sæsonstart med et mål og en assist i 5-1-sejren mod Vejle. D’ BOLD har taget en snak med Msabaha, eller som han bare kaldes: Mac. 

Klub: Jeg spiller for Randers Freja. Min tidligere klub hedder Langå IK.

Alder: Jeg er født i 2001.

Højde: Jeg er 166 cm høj.

Position: Jeg spiller venstrekant.

Styrker: hurtighed,udholdenhed og teknisk

Svagheder: Mentalitet, hovedstød osv.

Mig og landsholdet: Jeg spiller ikke for landsholdet, da jeg congolesiskstatsborger.

Kampforberedelse: Jeg går i seng, så jeg er klar til kampen. Ellers slapper jeg af hele dagen inden kampen.

Træner: En god træner for mig, skal kunne fortælle mig hvad jeg gjorde forkert eller godt i løbet af en kamp. Skal kunne give mig ros når jeg gør noget godt, og give nye ideer, forstået på den måde, at hvis modstanderne ved hvordan min spillestil er, skal jeg/ham kunne finde en ny løsning.

Oplevelser: De største oplevelser jeg har haft var, da jeg blev turneringens bedste spiller ved en turnering i Tyskland. Det var stort. Ellers er de bedste oplevelser, når man vinder en vigtig kamp eller et trofæ men drengene. Kender ikke en bedre følelse.

Inspiration: Jeg bliver inspireret af at det er sjovt, og når der er konkurrence og tænding på.

Målsætning for sæsonen: Nu skal jeg være realistisk, men det kunne være fedt at blive en af ligaens topspillere. Min målsætning for holdet er, at det kunne være fedt at ende midt i tabellen.

Målsætning for min karriere: Angående min karriere har jeg altid haft en drøm om at komme til udlandet og spille – Holland især.

In this article