Halvtdanske Matt O’Riley genudtaget til det engelske landshold

Matt O’Riley er blevet genudtaget til det engelske U/16-landshold.

Matt O’Riley, der tidligere har optrådt for Danmarks U/16-landshold er nu, igen blevet udtaget til Englands U/16-landshold, hvor han skal optræde i ynglingelandsholdets spilleres første internationale turnering, Tournoi International i den franske hovedstad, Paris.

Turneringens første kamp for de engelske ynglinger spilles tirsdag, den 27. oktober, når de møder Japan, Holland den 29. oktober, for derefter at slutte turneringen af den 31. oktober, hvor de møder de franske værter.

På trods af O’Rileys udtagelse til det engelske U/16-landshold, har han også, tidligere, været figurant i det danske ditto, eftersom han har danske relationer fra sin mor. Yderligere information omkring spillerens relation til de to landshold kan læses hér, i et af spillerens eksklusive interviews med D’ BOLD.

O’Riley missede det engelske U/15-landsholds første kampe i sæsonen, hvor de, to gange, mødte USA, grundet en skade, hvorfor spilleren har noget at se frem til, i sin første internationale landsholdsturnering for sæsonen.

 

In this article