New Firm talentfokus: Top 3 Brøndby-talenter

D’ BOLD har som altid taget talentbrillerne på. Vi ser frem mod weekendens storkamp mellem Brøndby og FC København.

Søndagens kamp mellem Brøndby og FC København er sæsonens hidtil største kamp i Superligaen. Fans, medier og spillere har glædet sig i ugevis til den prestigefyldte dyst, og på både banen og tribunen vil der være en intens og rivaliserende stemning, som kendetegner arvefjendeopgørene mellem københavnerklubberne.

For Brøndby er Pukki, Agger og Schwartz de største profiler, men hvilke Brøndby-talenter skal vi regne med i fremtidens New Firm-opgør? D’ BOLD har undersøgt sagen, og lavet en top 3 over de mest lovende Brøndby-talenter:

Malthe Johansen 3. pladsen

Brøndbys næste hjemmeavlede midterforsvarer hedder Malthe Johansen. Den 19-årige U-20-landsholdsspiller har allerede fået sin debut på førsteholdet, hvor han fik spilletid i de blågules europæiske kampe. Med brystkassen skubbet langt frem, fejler attituden og mentaliteten bestemt hos Malthe Johansen, og han har tilmed noget at have det i. Han er duelstærk, aggressiv og udstyret med en god teknik og spilforståelse, som kendetegner moderne forsvarsspillere. Var udlejet til FC Porto i sidste sæson.

Alder: 19 år
Position: Central forsvar
U-landskampe: 22

 

Christian Enemark 2. pladsen

Og der er stor chance for, at Malthe Johansen i fremtiden bliver akkompagneret af Christian Enemark i klubbens centrale forsvar. Med tydelige lederegenskaber, og en overraskende professionel indstilling taget sin unge alder i betragtning, er Christian Enemark en spiller, som man forventer sig meget af på vestegnen. Han har kun været en del af Brøndbys Masterclass i et halvt år, og inden skiftet til Vestegnen styrede han HB Køges forsvar med hård hånd. Er anfører for U/17 Landsholdet, og fast mand på det hold, der vandt U/17 Ligaen i fjor.

Alder: 16 år
Position:
Central forsvar
U-landskampe:
9

 

Rezan Corlu 1. pladsen

Brøndbys mest lovende unge spiller er Rezan Corlu. Kantspilleren er udstyret med en eminent teknik, et lavt tyngdepunkt og et knaldhårdt venstreben. Med disse værktøjer har Corlu allerede nået langt i sin indtil videre korte karriere. Tre kampe er han allerede noteret for på klubbens førstehold, og på reserveholdet langt flere. Desværre blev spilleren, hvis storebror, Azad Corlu, også har spillet for de blågule, for nylig korsbåndsskadet, og ventes ude i resten af sæsonen. I perioden op til skaden havde han fået stor roser af træner Thomas Frank. Hold øje med ham i fremtiden!

Alder: 18 år.
Position:
Kantspiller
U-landskampe:
17

Kampen mellem Brøndby og FC København fløjtes op søndag klokken 13.30.

In this article