Ugens Superliga-talent – sæson 15/16, runde 9: Mathias Jensen, FCN

 

Som noget helt nyt i denne sæson tager D’ BOLD hul på “Ugens Superliga-talent”. D’ BOLD vælger fra den senest overståede Superliga-runde et talent, som har gjort sig bemærket, og tegner et portræt af spilleren. Det kan f.eks. være en debutant, en usædvanlig målscorer, et rødt kort, et hattrick el. lign.

På nærmest mirakuløs vis lykkedes det i weekenden for FCN at besejre ligaens tophold FC Midtjylland i Herning med cifrene 0-1. Skudstatistikken talte sit tydelige sprog i form af 16-3 til favoritterne, men ind ville bolden ikke, og efter slutfløjtet bestod klumpen af fejrende nordsjællændere ikke udelukkende af erfarne Superliga-profiler. Blandt dem var en ung gut ved navn Mathias Jensen, og dennes samlede antal spilleminutter for FCNs førstehold hedder ét.

Selvom han stort set ikke nåede at røre bolden, var Jensens indskiftning to minutter inde i overtiden en slags plaster på såret for sidste weekends manglende debut.

– Det er fantastisk, endelig at få debut. Det er noget, jeg har arbejdet for i lang tid. Og da jeg stod klar til at komme ind i sidste weekend mod Viborg, fik jeg en lang næse af, at Maxsø fik en bold i hovedet og blev nødt til at lade sig udskifte, fortæller debutanten til FCN TV og henviser til situationen, hvor han stod klar på sidelinjen, indtil en medspiller blev skadet og træneren var nødt til at bruge sin sidste udskiftning andetsteds.

Siden september sidste år har Mathias Jensen været en del af FC Nordsjællands førstehold, og midtbanespillerens kontrakt er gyldig næsten tre år endnu.

Hidtil har Jensen optrådt otte gange for forskellige danske ungdomslandshold.

 

 

 

In this article