Mød ugens U/19-talent: Kasper Vernersen

Vi har, på D’ BOLD, skudt en ny artikelserie igang, hvor vi præsenterer jer for ugens talent, indenfor de forskellige årgange. Læs mere om ugens U/19-talent, kåret af D’ BOLD og Tonsser, Kasper Vernersen, fra spilleren selv, hér.

Min klub og tidligere klubber: Randers Freja, Hobro ik, BK02, Doense/Vebbestrup IF

Min alder: 17 år – 24/10-1997

Min højde: 183

Min position: Midterforsvar

Antal scoringer i sæsonen: 3

Mine styrker: Mine styrker er klart jeg er rigtig god med bolden, er en spillende midterforsvar. Derfor er jeg også god til at sparke dødbolde.  Jeg er meget forudseende i mit forsvarsspil spil, hvilket gør jeg tit kommer på bolden før min modstander.

Mine svagheder: min acceleration på de første meter er ikke ret god, derfor prøver jeg så vild muligt at få det forspring der skal til. Jeg er heller ikke så høj som midterforsvar, det gør det en del svære at vinde hovedestøds duellerne.

Mig og landsholdet: Jeg var til mange samlinger da det hele startede som u15, men nåede aldrig at komme på den endelige u16 landshold, og siden det har jeg ikke være inde omkring DBU.

Sådan forbereder jeg mig til kamp: Det hele starter torsdag til træning, hvor vi forbereder os på hvad vi skal i weekendens kamp, og hvad modstanden kan gøre. Som regel går jeg tidligt i seng, og sover så længe jeg kan. Når jeg så står op starter jeg med at gå i bad, og derefter spise min morgenmad som for det meste består at havregryn.  Vi plejer altid at spille klokken 13, det gør for mig at jeg er mere koncentreret til kamp, for så kan man ikke nå at tænke på så meget andet end kampen og hvad man skal ned og gøre.

En god træner skal kunne: En god træner skal kunne læse den enkle spiller og se hvilken behandling han skal have. Han skal også kunne sætte sig i respekt overfor sine spillere, samtidig skal han også sørgefor han spillere har det godt. Træfningerne han planlægger skal så vidt mulig være forskellige så nu når vi træner 6 gange om ugen, at vi ikke løber og laver det samme hver eneste gang.

Største oplevelse med fodbolden: en stor ting for mig var da jeg Randers ville have mig til at skifte fra Hobro IK, lige pludselig var man i et rigtig elite miljø i stedet for det hele var lidt for sjov. Den største ting for mig efter jeg skiftede til Randers FC er helt klart at vinde medaljer to gange i U17 ligaen.  De blev vundet på to forskellige måder, den første blev vundet på en måde hvor vi kom bagfra og vandt utrolig mange kampe til sidst. Den anden blev vundet på en helt anden måde, hvor vi starter utrolig godt og ligger nummer 1 det meste af året og ikke rigtig nogen troede på og før sæsonen startede, men til sidst endte vi så med at vinde bronze medaljer for andet år i træk.

Min største inspiration: Det har været at se de professionelle inde i fjernsynet hver eneste weekend, og tænke der vil jeg spille inde en gang. Fodbold har altid betydet meget for mig og min familie, derfor jeg altid kæmpet meget for at blive bedre og har altid brugt alt min tid på at spille fodbold.

Målsætninger for denne sæson: efter en dårlig start for os må det helt klart være at vi får lukket af nede i vores egen ende. Som forsvarsspiller er er utrolig skuffende at vi nu har lukket 9 mål ind. Men når vi får lukket af, så tror jeg på at vi får samlet en masse points sammen, for vi har skabt en masse chancer vi har bare svært ved at få den ind.

Målsætninger for min karriere: Det er at blive så god som mulig, og komme til at spille i så god en liga som muligt. Det har altid været fodbold jeg gerne ville, derfor skylder jeg også min familie noget fordi de altid har støttet mig, og det vil jeg gøre ved at blive så god som jeg overhovedet kan.

 

In this article