Ungdomsspillere støtter op om hjælp til syriske flygtninge

Mange fodboldklubber går ind i kampen for at hjælpe de mange syriske flygtninge – nu også danske ungdomsspillere- og hold. 

Good For Goals er en af de seneste kampagner, der er stablet på benene for, at hjælpe de menge tusinde syriske flygtninge, der i disse dage flygter fra deres hjemland for sikkerhed.

Indtil videre har store klubber som FC Porto, Bayern München, Arsenal, Real Madrid og Borussia Dortmund gået forrest i kampen for at give de mange ofre bedre forhold, men også i Danmark er kampen blevet taget op.

Både Brøndby og FC København har eksempelvis hjulpet, men nu bliver der altså indsat ekstra styrke. Good For Goals donerer nemlig for hvert mål scoret i Danmark i uge 39 to kroner til landsindsamlingen for de syriske flygtninge.

Folkene bag kampagnen regner med, at der bliver scoret op i mod 50.000 mål, og derfor har de fået stor opbakning til projektet.

Som Superliga-sponsor har Alka nemlig valgt, at donere 5.000 kr. pr. mål i den kommende Superliga-runde. Men det er ikke kun sponsorere og klubber der har taget kampen op. Også spillerne støttet op om projektet – heriblandt også flere ungdomsspillere.

Blandt disse kan nævnes Brøndby-duoen Malthe Johansen og Rezan Corlu, men også FC Nordsjælland-spilleren Souheib Dhaflaoui.

#goodforgoals #scorforsyrien – SMS “Hjælp” til 1234 ?

Et billede slået op af Malthe Emil Johansen (@maltheejohansen) den

 

Værd at bemærke er det, at det er alle mål scoret – helt fra Superligaen til de allermindste ynglinge-rækker. Se selv Herning Fremads unge drenge her:

Sejr? 2 mål ⚽ #goodforgoals #scorforsyrien #jegblevsmidtud Et billede slået op af F I L I P K N U D S E N (@_knudsen07_) den

In this article