Unge U/17 ulve skuffede mod OB

Talentudviklingsgiganten fra FC Midtjylland måtte noget skuffede nøjes med 0-0, da de lørdag eftermiddag mødte OB i U/17 Ligaen. 

Det blev aldrig rigtig FC Midtjyllands dag. Ulvene sad ganske vist som forventet på spillet, men det blev ofte for rodet og løb ud i ingenting. OB skal være glade for det ene point, om end ikke OB’s Abdallah Al-Badri må sidde med en smådårlig smag i munden, efter at have sparket en friløber over mål i første halvleg.

Første halvleg var kampens mest begivenhedsrige. Oliver Christensen i OB-målet agerede op til flere gange redningsmand, når de unge fynboer måtte se sig overspillet af de teknisk dygtige og bevægelige midtjyder.

Christensen og de stribede holdkammerater fik som kampen forløb reddet stormen af, og ødelagt FC Midtjyllands pasningsspil. I stedet for at intensivere jagten på tre point, lod ulvene sig frustrere og mistede den kollektive gejst.

Den havde OB igennem hele kampen.

Anders Skjoldemoses tropper kæmpede bravt for hinanden, og træneren var efter opgøret særdeles begejstret. Med lidt held og skarphed foran målet havde odenseanerne såmænd også snuppet alle tre point, men uafgjort kunne de stribede heller ikke være utilfredse med.

Efter fire kampe har OB to point, og er som forventet en del af bundstriden. Hvad der er mere overraskende er, at FC Midtjylland blot har fem point på fire kampe. Holdet har potentiale til langt mere.

In this article