Vejle sejrer i målrigt U/19-opgør

Embed from Getty Images

Lørdagens U/19 Ligaopgør mellem Randers og Vejle bød på hele seks scoringer – heraf to i de første ti minutter.

Det kronjyske hjemmehold jagtede i sæsonens fjerde ligakamp fortsat de første tre point, mens gæsterne fra Vejle Boldklub tog en sejr fra det seneste opgør med sig til Randers. Det var da også et kampbillede med VB’erne mest på bolden, der viste sig at være gennemgående for kampen, mens Randers lurede mere på omstillinger.

Efter blot fire minutters spil lykkedes det Vejles Peter Kristensen at bringe gæsterne i front, da han var hurtigst over riposten fra Bilal Nassers afslutning. Hjemmeholdet svarede dog hurtigt igen, da Jeppe Mogensen kom først på Mikkel Kallesøes indlæg, og han kunne dermed pande udligningen i nettet.

Kort inden pausen bringer Vejle sig atter foran, da Christian Kudsks diagonalaflevering finder vej til Bilal Nasser. Frontløberen tager et træk ind i banen, inden han med et præcist spark lægger den ind i det fjerneste målhjørne. Et kvarter forinden havde Randers’ Kasper Vernersen testet træværket hos Vejle-keeper, Jakob Henriksen, med et forsøg direkte på frispark.

Anden halvleg fortsatte på samme vis med Vejle i overtal, hvad angår boldbesiddelse. Godt og vel halvvejs inde i anden halvleg udbyggede vejlenserne føringen, da holdets 10’er, Agon Mucolli, var en smule heldig med sin afslutning. Selvsamme Mucolli fik to minutter senere tilkæmpet sig et straffespark, som Peter Kristensen satte ind. Kampen var dermed reelt lukket, men det lykkedes alligevel Randers’ oplægger til den første scoring, Mikkel Kallesøe, at pynte på resultatet, der altså sluttede med en 4-2-udesejr.

– Det var en meget stærk præstation på en dag, hvor vi dominerede på bolden mod et fysisk præget Randers-hold, siger Vejle-cheftræner, Kim Engstrøm, til vejle-boldklub.dk. Han fremhæver desuden sit holds evne til at stå distancen med en flok spillere uden modstanderens fysik.

Randers’ U/19-chef, Rasmus Bertelsen, ser den dårlige kronjyske sæsonstart, der blev forværret af en tidlig scoring, som baggrund for nederlaget.

– Den pointmæssigt skuffende sæsonstart har tærret lidt på selvtilliden. Det er tydeligt. Men så længe vi er med i hver eneste kamp og arbejder hårdt, så skal det nok vende for os snart. Jeg synes, Vejle er det bedste hold, vi har mødt i år, men når det så er sagt, så er vi chancemæssigt fuldt med i kampen, og at vi indkasserer fire mål er ikke godt nok. Vi har ikke lige tur i den i øjeblikket, men så må man sørge for at undgå tilfældigheder, hvilket vi ikke klarede godt nok i dag, udtaler Rasmus Bertelsen til klubbens hjemmeside.

I klubbernes opgør i U/17 Ligaen blev det omvendt til en overbevisende Randers-sejr med cifrene 5-1.

In this article