Video: Se U/17-landsholdets målmænd duellere

Der er hård kamp om målmandsposten på U/17-landsholdet, og derfor satte DBU dem op i en sjov duel. 

De to unge U/17 Liga-keepere, https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Haurvig fra Brøndby og Oskar Snorre Olsen fra Lyngby, er de to keepere som i øjeblikket kæmper om, hvem der skal vogte buret for det danske U/17-landshold.

Og hvis landstræner Jan Michaelsen skulle være i tvivl om, hvem af de unge drenge der skal vogte buret, så satte DBU dem op i tre dueller mod hinanden, så det ville blive lidt nemmere for ham.

Se den sjove video her:

Målmandsduellen: Kampen om kassenHvem skal vogte kassen i dagens EM-kvalifikationskamp mod Grækenland? DBU har sat de to målmænd op mod hinanden i en vaskeægte målmandsduel – du kan se, hvem der går sejrrigt ud af den kamp i videoen!

Posted by Landsholdsfodbold, herreungdom on 22. september 2015

In this article