Vigen: Havde nok solgt den for uafgjort

Lasse Vigen fik hele kampen på banen for Danmarks U/21-landshold, da de torsdag aften tabte 2-1 til Tyskland.

Det danske U/21-landshold kom foran med 1-0 kort inden pausen, da de i torsdags mødte Tyskland i en venskabskamp, som blev spillet i Lübeck. Men der skulle ikke spilles mange minutter af anden halvleg, inden tyskerne fik udlignet. Og til sidst, endte det også med, at tyskerne fik scoret deres andet mål, og derfor løb med sejren til sidst.

Lasse Vigen Christensen fra Fulham, har stor respekt for tyskerne, der også tidligere i år slog danskerne til U/21-EM.

– Vi kommer op mod en modstander, der præsterer rigtig godt, og sætter os under pres i store dele af kampen. Og så lukker vi to dumme mål ind, siger Vigen til D’ BOLD.

Selvom man naturligvis altid går efter en sejr, havde Lasse Vigen dog alligevel været tilfreds med en uafgjort, hvis han skulle have solgt kampen før den blev spillet.

– Det er man jo aldrig, men alligevel i en kamp som den her, så tror jeg godt, vi kunne have solgt den for uafgjort. Det er en rigtig god modstander, vi spiller mod. Vi vidste godt, det ville blive svært, siger Vigen til dbold.dk.

U/21-landsholdet skal spille igen den 8. september mod Ukraine, hvor Vigen igen har udsigt til mere spilletid for holdet.

In this article