Zohore neddæmper forventninger: Vores første kamp sammen

Torsdag aften var det danske U/21-landshold i kamp mod Tyskland i Lübeck. Det endte med et 2-1 nederlag. Og efter kampen neddæmpede Kenneth Zohore forventningerne til holdet.

Det danske U/21-landshold er proppet med talentfulde fodboldspillere. Og med den standard de fleste sætter for dagen, om det er i den danske Alka Superliga, eller en udenlandsk klub, så forventer de danske fans meget af de unge spillere.

Men ifølge Kenneth Zohore, som har sin dagligdag i Odense Boldklub, skal forventningerne ikke være alt for skyhøje, da truppen ikke er vant til at spille med hinanden endnu.

– Det er vores første kamp sammen. Så selvfølgelig har vi ikke forventet, at vi kom og spillede perfekt. Der er stadig lang vej endnu. Vi skal nok komme til at spille bedre, fortæller Zohore, der blev indskiftet efter godt en times spil, til D’ BOLD.

OB-angriberen var ikke meget tilfreds med danskernes præstation, og var også eget klar i spyttet, da han kommenterede på, hvad der gik galt i torsdagens kamp.

– De har et godt hold, som er bedre end os i dag.

Zohore synes ikke kampen var vigtigere end andre kampe, bare fordi det var første gang med en ny træner (Niels Frederiksen, red.) og et nyt hold.

In this article