AaB besejrer Randers Freja i tæt U/17-opgør

Randers FC-logo

AaB mødte Randers Freja i weekenden, og her var AaB de sejrrige i opgøret, der endte 2-1 til førstnævnte.

AaB var værterne for kampen, der fandt sted på Hornevej i Aalborg, mod Randers Freja.

På trods af en lige start på første halvleg, var det AaB der havde overtaget, og fik skabt de fleste chancer. Ingen af holdene havde dog, hvad der skulle til for at ekspedere bolden det sidste stykke henover stregen, hvorfor første halvleg endte mål-løs. 0-0 var resultatet, da dommeren fløjtede til halvleg.

Det ændrede sig dog i anden halvleg.

Der gik ikke særlig længe, før netmaskerne begyndte at blafre. Blot syv minutter inde i anden halvleg scorede Lukas Kitten føringsmålet for AaB, hvorefter Randers Freja lagde mere pres på. Presset blev de belønnet med, idet Marcus Mølvadgaard, assistet af Marcus Rugholm, headede udligningsmålet, blot elleve minutter efter. 1-1, 63 minutter inde i kampen.

Det efterfølgende pres fra Randers Freja viste sig dog ikke at være nok, da AaB scorede førings- og slutmålet i kampen, i det 71. minut. Søren Tengstedt udnyttede de fejlede clearinger af Randers-spillerne, og skød bolden i nettet til føringsmålet.

Randers Frejas hårde arbejde viste sig ikke at være nok, da målscoren læste 2-1 ved slutfløjt.

Randers Freja er nu at finde på en sjetteplads, mens AaB sidder på tredjepladsen.