AaB og Esbjerg fB spiller uafgjort i U/17 Ligaen

Foto: EfB.dk

Esbjerg fBs U/17-hold mødte Aalborg Boldklubs ditto i et opgør, der endte målløst.

Esbjerg fB fik deres første 0-0-kamp i sæsonen overstået, idet de spillede uafgjort mod AaB på udebane.

Kampens første halvleg var ikke den mest aktivitetsfyldte, idet der var få chancer, men var præget af mange nærkampe de to hold imellem. Hjemmebaneholdet var dog holdet med flest chancer, men Nichlas Staikjær i mål tog sig af afslutningerne.

Begge hold kom til flere chancer i anden halvleg, men AaB havde klart overtaget. Hjemmeholdet kom til utallige chancer i løbet af halvlegen, og ramte flere gange overliggeren, blandt andet på et frispark. Esbjergs spillere, der spillede omstillingsfodbold, formåede heller ej at prikke bolden over stregen, på trods af flere muligheder i løbet af kampen.

Kampen endte altså 0-0 med mange chancer til begge hold, men ingen af de to hold formåede at sætte bolden i nettet.

AaB ligger nu på en sjetteplads med to kamp til gode, mens Esbjerg fB er at finde på tiendepladsen, med fem point op til ovennævnte, og har én kamp til gode.

In this article